Tweedehands CaravanMotorhomeSalon

Op 17 & 18 maart 2018 vindt in Kortrijk Xpo het Tweedehands CaravanMotorhomeSalon plaats, de grootste beurs voor tweedehands campers, caravans en motorhomes in België. Dankzij de meer dan 50 exposanten is de beurs voor alle caravan- en motorhomeliefhebbers uit België een must.

Het Tweedehands CaravanMotorhomeSalon is the place to be voor iedereen die nog graag voor de zomer een koopje wil doen. Er zijn honderden tweedehands caravans, motorhomes en stockwagens te ontdekken aan zeer interessante prijzen en garanties.

En ook voor de caravan- of motorhomebezitter is de beurs meer dan een bezoek waard: aanbieders van accessoires, gidsen en magazines, verzekeraars, vertegenwoordigers van campings en kampeerautoterreinen… de hele kampeersector komt uitgebreid aan bod!
Mensen die (voor het eerst) willen proeven van het op reis gaan met de tweedehands caravan of motorhome kunnen terecht bij de vele verhuurbedrijven.

Tijdens de beurs, vind je de tweedehands caravan of motorhome van je dromen, alle mogelijke tips en tricks, nuttige adressen en creatieve ideeën voor een geslaagde kampeervakantie! Mis deze 2e hands caravan, motorhome en mobilhome beurs niet!

Tweedehands CaravanMotorhomeSalon 2018

Wanneer:
17 en 18 maart 2018

Waar:
Kortrijk Xpo
Doorniksesteenweg 216
BE – 8500 Kortrijk
België

Prijzen:
Volwassenen: €5,00
Kinderen tot 16j GRATIS

Openingsuren:
Za 17/03 10:00-18:00
Zo 18/03 10:00-17:00

Link van de beurs

Er zijn nog geen waarderingen opgegeven. Ben jij de eerste?

Wij waarderen je mening!

Laatste update:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Laat je reactie achter!
Geef hier je naam op

Bevestiging *