Tuinte Mobi-Home al jaren toonaangevend

Tuinte Mobi-Home is reeds jaren toonaangevend in de bouw van stacaravans, woonwagens, mobiele bungalows en chalets van een hoogwaardige kwaliteit met behulp van de beste materialen en uiterste creativiteit. De door hun op maatwerk geleverde stacaravans, woonwagens, mobiele bungalows en chalets worden door de markt en hun klanten hoog gewaardeerd.

Door je het totaal pakket aan te bieden voor jouw mobiele bungalow en chalets neemt Tuinte Mobi-Home jouw het werk uit handen. Alle zorgen rondom vergunningen, de aanschaf, de bouw, het transport en de plaatsing van uw mobiele bungalow kan zoveel mogelijk door hun worden geregeld.

Tuinte Mobi-Home

Aanvankelijk werden de stacaravans, woonwagens, mobiele bungalows en chalets vaak in de weekenden en in de vakanties ingezet. Deze tijd ligt echter achter ons, want steeds meer mensen hebben ontdekt, dat ze van de comfort en de sfeer het hele jaar door kunnen genieten. En dat een model van Tuinte Mobi-Home altijd in en bij elke omgeving past. In tegenstelling tot veel andere bouwers van mobiele bungalows bouwen zij geen standaard modellen. Al hun chalets worden gemaakt op wens van de klant.

Uiterste precisie

Wanneer Tuinte Mobi-Home een mobiele bungalow, stacaravan, chalet of woonwagen bouwt gebeurt dit met uiterste precisie. Tijdens het kennismakingsgesprek zal de klant al merken dat er aandacht wordt besteed aan advisering. Hierin wordt tot in detail besproken met de klant waar op gelet dient  te worden tijdens de aanschaf van de mobiele bungalow of chalet. Door hun jaren lange ervaring wijzen wij de potentiële koper op zaken die wellicht minder voor de hand liggen. Zij begrijpen ook dat hun (potentiële) klanten hele specifieke wensen hebben. Dit is voor hun geen probleem, Zij leveren mobiele bungalows en chalets op maatwerk, hierin zijn alle uitvoerbare wensen mogelijk. Ook voor renovatie of verplaatsen van jouw mobiele bungalow, stacaravan, chalet of woonwagen ben je bij hun aan het juiste adres

Zij bouwen chalets in alle maten en prijsklassen. Wil je meer weten over uinte Mobi-Home

print
Er zijn nog geen waarderingen opgegeven. Ben jij de eerste?

Wij waarderen je mening!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bevestiging *