The Dutch camper: camperroutes ter inspiratie

0

Dit zijn Berend & Martine en ze gaan er zo vaak mogelijk op uit met hun camper. Het leven voelt zo anders in een camper zeggen ze: gefocust op elkaar, overal de geur van de natuur en zo veel grote en kleine avonturen. In een camper is elke dag een verrassing, en zelfs in een klein landje als Nederland is een hoop te ontdekken. Ze delen hun ervaringen in een blog en delen hun thema camperroutes ter inspiratie. Voel je welkom om rond te kijken op hun website.

Even voorstellen

Berend, Martine en HadewychBerend, Martine en Hadewych vinden het leuk om er op uit te gaan met hun camper. Gewoon een rustig weekendje weg, of op avontuur naar een mysterieus kasteel.

Berend houdt van houthakken, dingen zelf maken en repareren, hij houdt van gamen en hij wil álle details weten als ze een museum, kasteel of wat dan ook bezoeken. Hij werkt fulltime als werkvoorbereider bij Chemflow.

Leestip:  Het zomergevoel zo lang mogelijk vasthouden

Martine houdt van talen leren, foto’s maken, diamond painten en kleuren. Er zijn altijd te weinig uren in een dag voor alles wat ze wil doen. Ze werkt parttime als eindredacteur voor young professional platform Careerwise.

Hadewych houdt van op en neer springen, naar buiten gaan en de wereld en alles om haar heen te ontdekken. Er is één ding dat ze elke dag móet doen en dat is kleuren. Ze gaat twee ochtenden in de week naar de peuterspeelzaal.

Volg de avonturen van dit reislustige gezinnetje en laat je inspireren voor je eigen vakantietripje. @thedutchcamper

Website Dutch camper: thedutchcamper.com

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here