Terugroepactie: Infrarood rolkachels model ALP189 en ALP189A

Na onderzoek door Badé is vastgesteld dat het mogelijk is om deze infrarood toestellen model ALP189 en ALP189A op een te hoog vermogen te ontsteken waardoor deze toestellen niet aan de gestelde veiligheidseisen voldoen.

Bij ontsteking ( op vollast ) kan een steekvlam uittreden waardoor ernstig letsel/brand kan ontstaan. Deze toestellen zijn verkocht van december 2013 t/m maart 2016.

Infrarood rolkachels model ALP189 en ALP189

Mocht u in het bezit zijn van één van deze toestellen model ALP189 of ALP189A dan verzoekt Badé u het toestel niet meer te gebruiken en het toestel te retourneren bij uw dealer waar u het toestel heeft gekocht. Hier wordt het aankoopbedrag aan u terug betaald.

Het typeplaatje kunt u terug vinden op de zilverkleurige sticker aan de binnenzijde van het toestel. Badé hecht sterk aan de kwaliteit en veiligheid van haar producten. Zij bieden u daarom onze welgemeende excuses aan voor het ontstane ongemak en danken u voor uw medewerking.

Leestip:  ANWB coördinerend alarmcentrale bij rampen en calamiteiten

Voor verdere informatie en vragen kunt u terecht bij: Badé B.V. Drukkerij 7, 4651 SL Steenbergen NB Holland. Email: info@bade.biz. Website: www.bade.biz

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in