Tentastic – ultieme glamping gevoel in een heuse tipi tent

Ervaar het ultieme glamping gevoel in een heuse tipi tent. Zo wordt kamperen voor iedereen een feestje! Met je gezin, vrienden of familie het buitenleven ervaren in een sfeervolle tipi tent. Midden in de vrije natuur of in je eigen achtertuin. ´s Avonds met zijn allen rond het kampvuur terwijl het langzaam donker wordt. Mooie herinneringen maken, waar je later met een glimlach aan terug zult denken.

Voor elke gelegenheid een Tipi tent huren

Bij Tentastic kun je verschillende soorten tipi tenten huren. Van een basistent tot een luxe tent. Het is maar net wat jij wilt en voor welke gelegenheid je de tipi tent wilt huren. Wil je een compleet verzorgd kinderslaapfeestje onder de sterren in je eigen achtertuin?  Of een groots tuinfeest in Country en Western stijl voor al je vrienden en familie? Wil je een tipi tent huren voor een onvergetelijk huwelijksfeest? Het is slechts een greep uit de vele mogelijkheden.

Leestip:  VDL Hapro lanceert eerste daktent van in EU gesourcete onderdelen
Huur een compleet ingerichte Tipi tent 

Zij van Tentastic verhuren niet alleen de tipi tent, maar indien gewenst ook alles eromheen.  Verlichting, vuurschalen, sfeervolle stoelen en alles wat verder nodig is voor het gekozen thema en het creëren van de sfeer die daarbij hoort. Zij denken graag met je mee over wat er allemaal voor nodig is om jouw kampeeravontuur onvergetelijk te maken.

Hun tipi tenten hebben een ideaal formaat voor families, vrienden of voor degene die veel kampeerruimte wensen.
Hoewel hun tipi tenten van een groot formaat zijn, is hij nog steeds compact genoeg om in de kofferbak van je auto te passen.

Het opzetten van onze tipi tenten duurt maar 15-20 minuten!

Website Tentastic: tentastic.nl

 5/5 (3)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in