Stalling Feijts biedt overdekte stalling en buiten caravanstalling

Stalling Feijts biedt overdekte stalling en buiten caravanstalling aan in Midden Limburg. Daarnaast bieden zij de voordelige opslag aan voor jouw huisraad, voor lange of korte termijn. Hun stalling is gelegen aan de N273 (napoleonsweg) te Haelen, 10 minuten verwijderd van de A2, A73 en de N280.

Zij bieden de mogelijkheid voor het stallen van voertuigen zoals jouw caravan, camper, aanhanger, vouwwagen, oldtimer of boot op trailer en verder bieden zij palletopslag/ opslag van huisraad aan.

Daarnaast verhuren zij ook goed, onderhouden bagagewagens, bagagebox op trekhaak en dakkoffers.

Overdekte stalling

Zij bieden overdekte stalling in een loods. De ruimte is goed geventileerd, een geheel verharde ondergrond met een doorrijhoogte van 3.40 meter en 4.50 meter. Zij zijn het gehele jaar geopend op afspraak en bieden de mogelijkheid meerdere keren halen en brengen. Verder is er bij de loods cameratoezicht aanwezig en is de loods afgesloten en alleen toegankelijk op afspraak. Je kunt altijd bij jouw voertuig, graag 2 werkdagen van te voren melden, zodat ze je kunnen inplannen. Zij begeleiden alle klanten zelf naar het voertuig. Dit voor jouw veiligheid en om diefstal te voorkomen

Leestip:  Op avontuurlijke rondreis naar Peru of Chili
Buiten stalling

Stalling Feijts heeft een groot buitenterrein waar jouw caravan, camper, vouwwagen, aanhangwagen etc. veilig op hun afgesloten terrein staat met cameratoezicht. Toegang is mogelijk op basis van afspraak of door middel van eigen sleutel (24/7 toegang). Winterstalling is ook mogelijk op hun buitenterrein.

Opslag inboedel/ palletopslag

Stalling Feijts biedt mini opslag aan voor jouw huisraad of overige goederen (selfstorage-miniopslag). Je slaat jouw spullen (verhuisdozen) op pallets welke worden geseald. Grote meubels, kasten etc. kun je in de aangewezen ruimte zelf opslaan. Zij bieden de mogelijkheid voor tijdelijke opslag voor lange of korte termijn. Mogelijkheden met een minimale huurtermijn vanaf 3 maanden. De ruimte is afgesloten, alleen toegankelijk onder begeleiding en op afspraak.

Bagagewagen verhuur

Zij verhuren tevens nette en goede bagagewagens. Ideaal voor extra bergruimte tijdens vakantie, of het vervoeren/ verplaatsen van kleine goederen. Bij alle bagagewagens zit bij de huur inbegrepen een disselslot en een slot om de bagagewagen te kunnen afsluiten. De huurprijzen zijn inclusief de fietsendragers indien van toepassing.

Leestip:  NKC - Dethleffs vernieuwt de Trend-serie
Dakkoffer en bagagebox op trekhaak verhuur

Verder verhuren zij dakkoffers en bagage box op trekhaak. Heb je extra bagageruimte nodig als je op vakantie gaat, dit is een goede optie om ruimte te creëren. Ideaal voor jouw skivakantie of zomervakantie, als je extra ruimte nodig heeft.

Caravan verhuur

Zij bieden hun compleet ingerichte Knaus caravan 4-5 persoons aan voor verhuur. De caravan is compleet ingericht met inventaris en bijbehorende voortent. Niet alleen te boeken voor jouw zomervakantie maar ook voor een weekendje weg, midweek of mini vakantie.

Website Stalling Feijts: www.stallingfeijts.nl

 2.7/5 (3)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in