Spannend en gevarieerd programma bij CARAVAN SALON

Het hele aanbod van mobiele vrijetijdsbesteding – Op CARAVAN SALON Düsseldorf van 28 augustus t/m 5 september 2021 (vakbezoekersdag op 27 augustus) worden bezoekers uitgenodigd om het volledige aanbod van mobiele vrijetijdsbesteding te ervaren.

Gedurende deze tien dagen wordt het beursterrein van Düsseldorf omgetoverd tot een waar caravanparadijs. In 13 hallen en op het openluchtterrein van het beurscentrum Düsseldorf presenteren 590 exposanten vrijetijdsvoertuigen, uitrustingen en accessoires voor elke smaak en elk budget.

Naast campers, caravans en campers omvat het productassortiment voertuigtechnologie, componenten en uitbreidingsonderdelen, tenten, stacaravans, caravan- en kampeeraccessoires en -uitrusting, outdoorkleding en -uitrusting, zowel toeristische bestemmingen als natuurgebieden, camping en terrein aanbiedingen.

deelnemers zo goed mogelijk te beschermen

Belangrijk voor alle bezoekers: Alle tickets zijn alleen online te boeken via http://www.caravan-salon.com, wat betekent dat er, net als in 2020, geen kassa geopend zal zijn. Om alle deelnemers zo goed mogelijk te beschermen, is een bewijs van volledige immunisatie of een officiële negatieve test een voorwaarde voor toelating tot CARAVAN SALON – alleen bezoekers die zijn ingeënt, getest of hersteld worden toegelaten.

Leestip:  Beschutting op de camping onder de Air Shelters van Coleman
Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in