Smitveld met nieuwe vouwwagen naar Kampeer en Caravan Jaarbeurs

Op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs presenteert Smitveld een nieuwe vouwwagen. De Tourist is een prachtige vouwwagen voor 2 tot 4 personen. In deze vouwwagen combineert Smitveld de stoere looks van een stormtent en de ruimte van een tunneltent.

De Tourist is een volledig nieuw ontwikkeld model. In de grote voortent kan je heerlijk met elkaar zitten. Speciaal aan de Tourist is de combinatie tussen de stoere stormtent lijn en de ruimtelijke tunneltenten. Door de rechte muren waar grote ramen in zitten. Kan je over al in de vouwwagen zitten. Door de grote ramen kan je heerlijk naar buiten kijken en komt veel licht naar binnen.

De Tourist

• Vouwwagen voor 2 tot 4 personen
• Veel ruimte in de voortent
• Grote ramen rondom
• Heerlijk bed van 150×220
• Comfortabel door volledig afgesloten kuipgrondzeil
• Makkelijk op te zetten +-15 minuten • 1.500 tot 2.000 liter bagageruimte

Leestip:  10 tips voor het inpakken van je voortent voor de winter  

“Op de camping ben ik vaak aangesproken over de vouwwagen” zegt Maarten van smitveld.nl. De vouwwagen is echt opvallend. Prachtig van vorm maar ook in gebruik en zoveel ruimte!

De nieuwe vouwwagen is ontworpen voor 2 tot 4 personen. In het grote Queensize bed lig je heerlijk. Aan beide kanten is ruimte voor een extra slaap cabine. De ruimte kan ook worden gebruikt voor het opslaan van bagage of als omkleedruimte.
Net als alle andere modellen van Smitveld heeft ook de Tourist een makkelijk en snel opzet systeem. En daarnaast beschikt de vouwwagen over het unieke 100% afgesloten kuipgrondzeil. Ook met het veranderde klimaat heb je het altijd droog en comfortabel in de vouwwagen.

Nieuw donkere binnentent

In de Smitveld vouwwagens is het vanaf nu mogelijk een donkere slaapcabine te bestellen. Door de donkere dak en muren is de slaapcabine extra verduisterd. Zo slaap je nog rustiger en langer. De donkere slaapcabine vind je als eerste in de Tourist en later ook in de andere modellen.

Leestip:  De nieuwe topvoortenten voor caravans voor 2024

Nieuw donkere binnentent

Ben je benieuwd naar deze noviteiten? Smitveld staat op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht van 6 tot 10 oktober. Je vind de vouwwagens van Smitveld in Hal 12. Daarna komt de vouwwagen in de showrooms in Heiloo en Boxtel.

Website: www.smitveld-vouwwagens.nl

Gerelateerde links

Vouwwagen: klein achter de auto… groot op de camping

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in