Slimme technologie voor sneller opladen

Elektronicaspecialist WAECO heeft zijn succesvolle PerfectCharge-serie compacte accu opladen volledig vernieuwd. Alles gaat nu nog sneller dan voorheen: sneller laden tot de volledige capaciteit, snellere installatie en ook het nemen van beslissingen gaat sneller, omdat de gunstige prijzen van de nieuwe PerfectCharge automatische laders net zo overtuigend zijn als hun technische eigenschappen. De laders zijn geschikt voor alle typen accu’s, ongeacht of u een loodzuur-, gel- of AGM-accu hebt. Dankzij de zestraps IU0U-laadkarakteristiek zijn ze uitermate geschikt voor gecontroleerd laden en doen ze hun werk sneller dan welke andere lader dan ook.

Netwerkers

De laders van de WAECO PerfectCharge MCA-serie zijn standaard uitgerust met een bus-interface en zijn echte “netwerkers”. Ze kunnen met gemak worden geïntegreerd in de bestaande bus-systemen. Ze zijn niet alleen ontzettend compact, maar ook nog eens uiterst licht, nemen zeer weinig ruimte in en zijn altijd betrouwbaar.

Leestip:  Bewuster energiegebruik door dynamische uurtarieven

De IU0U-laders van WAECO zijn ontworpen voor een ingangsspanning van 90 tot 260 volt en kunnen overal ter wereld probleemloos worden gebruikt. Ze zijn leverbaar in verschillende prestatiecategorieën, van 15 tot 80 A. Het assortiment omvat in totaal vijf laders voor 12V-accu’s en nog eens drie voor 24V-accu’s. Iedere unit heeft twee (of drie, afhankelijk van het model) laaduitgangen voor het gelijktijdig laden van meerdere accu’s. Een temperatuursensor en een handige afstandsbediening zijn als optionele accessoires leverbaar.

Website: www.dometic.nl

 4/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in