SharePlanet dé plek om slim te delen

Heb je er weleens bij stil gestaan hoeveel auto’s er in Nederland zijn? En hoeveel campers? Caravans? Motorfietsen? Enig idee? Meer dan 10 miljoen! Bizar veel he! Weet je wat nog gekker is? We betalen er tienduizenden euro’s voor terwijl een auto gemiddeld 23 uur per dag stil staat. Campers, caravans en motoren worden nóg minder gebruikt! Vind je dit ook zonde van je geld en wil je jouw steentje bijdragen aan het milieu? Wil je daarnaast ook mooie avonturen beleven en nieuwe mensen ontmoeten? Sluit je aan bij SharePlanet!

SharePlanet hoe werkt het:

Stap 1
Het is heel simpel. Je gaat naar de website.
Stap 2
Wil je huren? Typ je locatie in. de gewenste huurperiode, het type voertuig en zoeken maar! Zoekt voor jou álle voertuigen in de buurt, voor prijzen die veel voordeliger zijn dan bij traditionele verhuurbedrijven. Betaal makkelijk en veilig online en spreek een locatie en tijdstip af met de verhuurder om de sleutels in ontvangst te nemen. Laat het avontuur maar beginnen!
Stap 3
Wil je verhuren? Maak een paar gave foto’s en registreer je voertuig eenvoudig op SharePlanet. Vertel wat over jezelf en je voertuig en bepaal je eigen prijs. Stel je beschikbaarheid in en laat het geld maar binnenstromen! Hun regelen de rest!
Stap 4
Met de uitgebreide verzekering van hun ben je gedekt voor schade en pech. Maar veel belangrijker nog; ook je medepassagiers zijn meeverzekerd.
Stap 5
Pech of een ongelukje onderweg? hun supportteam staat altijd voor je klaar! Als het nodig is zorgen ze voor ondersteuning of vervangend vervoer. Op deze manier kun je je reis veilig voortzetten.
Stap 6
SharePlanet controleert altijd zorgvuldig de identiteit en online gegevens van elke nieuwe gebruiker. Gebruikers geven elkaar ook reviews, zo houden we de community betrouwbaar!
Stap 7
SharePlanet, dé plek om slim te delen!

Wil je meer weten kijk eens SharePlanet

print
Er zijn nog geen waarderingen opgegeven. Ben jij de eerste?

Wij waarderen je mening!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bevestiging *