Serenity Glamping – luxe kamperen op locatie naar keuze!

0

Serenity Glamping faciliteert al jou luxe glamping benodigdheden op locatie naar keuze van de gasten. Na een kort overleg over jouw favoriete locatie rijdt een medewerker van Serenity Glamping naar de kampeerlocatie en zet daar de door jou gekozen tent voor je op en richt deze in.

 

Jullie de lusten, zij de lasten

GlampingWe kennen veel mensen die ook wel zouden willen kamperen maar die het vooral lastig vinden om op een luchtbed te liggen. En er zijn veel mensen die het net te veel moeite vinden om alles rondom het kamperen te organiseren. Er komt namelijk behoorlijk veel bij kijken: de tent zelf (de katoenen zijn al snel 50 kilo), het opslaan, vervoeren, opzetten, afbreken en uithangen van de tent om te luchten. Vervolgens heb je ook alle andere benodigdheden zoals de bedden, de elektra (verloopstekkers) stoelen & tafels, keuken, gaspitjes, alle keukenbenodigdheden, gasvoorraad, vuurschalen, koelkasten, verlichting, noem maar op. De aanschaf is al snel duizenden euro’s en het kan veel stress opleveren. Serenity Glamping neemt al deze lasten totaal van de gasten weg doordat zij dit allemaal voor jou regelen. Én je slaapt in een heerlijk bed, opgemaakt en wel.

Leestip:  Nieuw: De Cosy Corner Levo van Isabella
Jouw eigen gekozen locatie

Een ander deel van de Sereniteit van Serenity Glamping is de locatie. Glamping is in opmars maar veel van de Glamping locaties zijn drukke locaties zoals de 4-sterrencampings of de pop-up festival campings. Dit is niet voor iedereen weggelegd. Bij Serenity Glamping bepalen de gasten dan ook zelf waar zij de tent op komen zetten. Zo kan je ook een natuurcamping boeken, bij de boer kamperen, in je eigen achtertuin óf wel op een camping met meer faciliteiten. Maar de gasten kunnen dit helemaal zelf bepalen (in een straal van 80 km rondom Hilversum).

Ervaar meer, betaal minder

De luxe tenten van Serenity Glamping doen qua styling en luxe niet onder aan een suite in een luxe boetiek-hotel, toch heeft een overnachting in een luxe tent van Serenity Glamping meer de prijs van een B&B. Serenity Glamping biedt uitzonderlijke waarde zonder concessies te doen aan kwaliteit.

Leestip:  Vakantiehuisje in ‘t hart van de natuur

Glampingtent binnen

En dan nog..

Naast het reguliere kamperen in het kampeerseizoen, faciliteert Serenity Glamping ook tenten met speciale tenthoutkachel voor winterkampeerders, zijn hun tenten te boeken voor evenementen en voor overnachtingen bij trouwerijen.

Website Serenity Glamping: www.serenityglamping.nl

 5/5 (4)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bevestiging *