RTL 4 komt vanaf februari met nieuwe afleveringen CAMPINGtijd

Vanaf zondag 5 februari zijn er 10 nieuwe afleveringen van CAMPINGtijd (voorheen RTL Kampeert) te zien bij RTL 4. In het kampeer programma bezoeken Koert-Jan de Bruijn en Laurien Verstraten verschillende kampeerregio’s en campings in Europa. De eerste 5 uitzendingen van CAMPINGtijd zijn specials en gaan volledig over de accommodaties van Vacansoleil en natuurlijk de prachtige gebieden rondom de campings.

 

Campings in o.a. Nederland, Kroatië, Frankrijk en Zwitserland.

“We hebben een fantastische roadtrip gemaakt door Europa en prachtige regio’s en campings bezocht”, zegt Laurien Verstraten, de nieuwe presentatrice van het programma. “Elke aflevering gaan we vanaf de camping op pad en verkennen de regio. Dit is echt harstikke leuk, want iedereen is op vakantie: vrij en blij”. De mooiste campings en plekjes komen in beeld, zoals de bergen van Frankrijk, cultuursteden aan de Spaanse Costa en de ongerepte natuur van Kroatië.

Leestip:  ANWB en NKC organiseren samen Camper van het Jaar 2025
Met Vacansoleil op reis naar de populaire kampeergebieden

Laurien Verstraten“Vacansoleil wil zich laten zien als marktleider’, aldus commercieel directeur Jacky Lambert. “In deze programma’s laten we de populaire vakantielanden aan onze doelgroep zien. Begin van het kalenderjaar is de periode waarin veel mensen zich oriënteren op hun volgende vakantie. Kamperen is en wordt steeds populairder, zeker bij jonge gezinnen”.

Veel animo van verkeersbureaus om gebieden te promoten

Er is heel veel animo van verkeersbureaus om haar kampeergebieden te promoten aan Nederlanders. Dit jaar heeft Zwitserland 3 afleveringen afgenomen en zijn we ook in Kroatië geweest. Nederlanders zijn bij uitstek kampeerders. Meer dan de helft van de Nederlanders oriënteert zich op haar komende zomer vakantie, na de jaarwisseling. “De ideale tijd om de kampeerbranche te promoten,” zegt Marco Menage, een van de initiatiefnemers van het programma. Na de 5 Vacansoleil afleveringen komen 5 afleveringen waarin verschillende campers, caravans en kampeerartikelen bekeken worden. Kamperen is tijdens en na coronabooming en wij kunnen die markt promoten.”

Koert-Jan de Bruijn

Benieuwd naar de eerste beelden? Volg ons op facebook.com/campingtijd

Leestip:  Bovag branche barometer

Bekijk de trailer op: www.youtube.com/@campingtijd

Campingtijd

 

‘CAMPINGtijd’ wordt wekelijks uitgezonden vanaf zondag 5 februari tussen 17.25 uur en 18:00 uur bij RTL 4. De herhalingen zijn elke zaterdag bij RTL 4.

 4/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in