RTL 4 begint 2020 met het kampeerprogramma en Sander Janson

In het nieuwe vakantie programma “RTL kampeert” bezoekt Sander Janson elke week een kampeerregio in binnen- en buitenland waar hij samen met kampeerders ervaart hoe het heerlijk het is om vakantie te vieren op een camping.

Waarom is Kamperen nou zo leuk en waarom zijn wij Nederlanders er zo goed in?

Daarnaast besteedt het programma ruim aandacht aan de nieuwste ontwikkelingen op kampeergebied. Veel aandacht is er daarbij voor nieuwe en gebruikte campers. ‘Camperen’ wordt steeds populairder en naar verwachting zijn er eind 2020 bijna 560.000 kampeermiddelen in ons land, volgens Hans Louwers, KCI.

RTL kampeert op de camping

Tijdens de productie van het programma heeft het productieteam veel opnames gemaakt met een drone. De camping en regio’s zijn daarmee op een spectaculaire wijze van boven in beeld gebracht. In het item “vakantie dicht bij huis”, bezoeken we meerdere campings en regio’s in België en vliegt de drone in 1 shot zo de caravan uit tot boven de camping, waardoor de ligging en sfeer van de camping in een keer duidelijk worden.

RTL kampeert met Sander JansonDe presentatie is in handen van Sander Janson, de RTL 4 kampeer specialist en bekend van RTL snowmagazine, Campinglife en Expeditie Robinson.
Marco Menage, mede-initiatiefnemer van het programma. “We zijn heel blij dat de kampeermarkt zich weer kan profileren op televisie met een special intrest programma.

Kamperen is heel populair onder Nederlanders en wij laten graag de nieuwste modellen en mooiste regio’s en campings in beeld”. RTL kampeert wordt wekelijks uitgezonden vanaf zondag 26 januari tussen 17.30 uur en 18:00 uur bij RTL 4.

4.2/5 (12)

Wij waarderen je mening!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bevestiging *