Roadmaster een Nederlands top product

Roadmaster wordt sedert 1960 in het Brabantse Goirle gebouwd. Door het eigen gebruik en goed luisteren naar cliënten heeft Roadmaster anno nu het predicaat een van de beste vouwwagens van Europa te zijn.

Door de uitgekiende systemen en uitvoeringen kunt je met Roadmaster tot zelfs 8 personen van een wel verdiende vakantie te genieten. Roadmaster is op dit moment de enige gezins vouwwagen die voorzien is van een vast afsluitbare deksel. Met maar liefst bedden van 210 cm lengte.

Roadmaster Afsluitbaar

Het grote voordeel van deze deksel is: 100% afsluitbaar ook in de stalling dus geen muizen of ander ongedierte in de wagen. Te voorzien van extra imperiaal om makkelijk 1 tot zelfs 6 fietsen recht opstaand mee te kunnen nemen. De fietssteunen hoeven niet gedemonteerd te worden bij overnachtingen of vast kamp.

RoadmasterRoadmaster is in diverse uitvoeringen en kleuren te leveren want je moet zich thuis voelen als je op vakantie bent. Ook is elke Roadmaster uit te breiden met extra tussen-tenten en of luifels waardoor de leefruimte ook bij slecht weer naar jouw wensen aan te passen is.

Tentframe

Hun kwaliteit spreekt voor zich. Roadmaster is namelijk de enige vouwwagen uitgevoerd in het eco vlamvertragend tentdoek van maar liefst 330 gram m2. Hierdoor mag je zelfs bij regen aan de tent komen dus je hoeft zich niet druk te maken over de kinderen. Door deze zeer goede tent kunnen zij je dan ook een tentframe systeem bieden van bijna 1 en dezelfde stokken zodat je niet hoeft te zoeken of merken van buizen. Hierdoor behoord ook het stellen van diepte en breedte van de tent tot de verleden tijd zodat je in een zeer korte tijd de wagen volledig op kunt bouwen.

Website Roadmaster

Er zijn nog geen waarderingen opgegeven. Ben jij de eerste?

Wij waarderen je mening!

Laatste update:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Laat je reactie achter!
Geef hier je naam op

Bevestiging *