Recreatie Vakbeurs pakt groot uit met Tuin & Park

De twintigste editie van Recreatie Vakbeurs pakt uit voor het segment Tuin & Park. In hal 7 krijgt dit steeds belangrijkere onderdeel in de recreatiesector een prominente plek waar onder meer een complete vijver wordt ingericht door beursorganisator Easyfairs. “Voor de recreatiesector is Tuin & Park een belangrijk onderdeel om het vakantiepark compleet te maken, gasten willen graag in een groene omgeving met rijke flora en fauna overnachten”, zegt Kristel Stötefalk namens Recreatie Vakbeurs.

Om de recreatiesector verder te inspireren op dit gebied, wordt een deel van de beursvloer sfeervol aangekleed in Tuin & Park sferen. Exposanten die zich hier gaan presenteren zijn onder andere Van Der Oever, Biohort, WTC Kastanje Hout, Tree o Logic, Wolterinck, Lozeman Import en LULA. Stötefalk: “Een aantal beurshallen zijn al volledig volgeboekt, maar in het segment Tuin & Park hebben we nog ruimte beschikbaar voor bedrijven om zich hier te presenteren. Dit kunnen bedrijven zijn die onderhoudsmogelijkheden aanbieden, zoals het aanleggen van bijvoorbeeld een pluktuin of een natuurvijver. Ook architecten en leveranciers op het gebied van tuin- en parkmachines zijn welkom.”

Eerder maakte de beursorganisatie al bekend dat in hal 7 ook een nieuw segment wordt toegevoegd, namelijk Bijzonder Overnachten. Exposanten pakken hier uit met accommodaties als Finse Kota’s en Camping Pods. “Met deze noviteiten beogen wij het beursconcept van Recreatie Vakbeurs verder te optimaliseren en een nog completer aanbod te presenteren voor iedere recreatieprofessional”, aldus Stötefalk.

Leestip:  De nationale kampeerdag: vier én ervaar het kampeergeluk

Recreatie Vakbeurs viert dit jaar haar 20-jarig bestaan met een speciale jubileumeditie op dinsdag 15, woensdag 16 en donderdag 17 november 2022 in Evenementenhal Hardenberg. In de komende maanden maakt beursorganisator Easyfairs meer bekend over hoe dit jubileum extra gevierd zal worden. Vanaf 1 september is het mogelijk voor recreatieprofessionals om hun gratis ticket voor de beurs te registreren. Voor meer informatie: www.recreatie-vakbeurs.nl.

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in