Pimpfestival voor iedereen

De 5e editie van Het Pimfestival staat voor de deur; iedereen met pimp-interesse is van 11.00 tot ca. 17.00 uur welkom op zaterdag 29 mei in Bunnik op het terrein van Buitengoed de Boomgaard waar je tientallen gepimpte caravans en campers van binnen en buiten mag bekijken, waardevolle tips & trics kunt ontvangen van de trotse eigenaars, pimpworkshops en demonstraties kunt volgen, er zijn leuke kampeer- en pimpspullen te shoppen en het is heerlijk chillen op het Pimp Terras bij de foodtrucks en live muziek. En dan is er nog veel meer leuks… (gratis entree, parkeerkosten 2 Euro/auto).

Binnenkijken in tientallen gepimpte caravans/campers

Grijp je kans, want er komen dit weekend zo’n 150 gepimpte caravans en campers bij elkaar en bij het overgrote deel mag je naar binnen om geïnspireerd te raken, klustips op te vragen en je lekker te vergapen aan al dat moois. Van stoere mancave, jungle op wielen, retrochic, en bloemetjeswalhalla, je kunt het zo gek niet bedenken maar het is er.

Leestip:  Nieuw in 2024: Vakantiebeurs Noord-Nederland in Gorredijk
LIVE MUZIEK van Rock en Retro op het Pimpfestival

Ze zijn heel trots dat Petra en Marije van Rock en Retro vanuit een fantastische Constructam uit 1973 live komen zingen! Het genre past perfect bij deze dag met o.a. The Stones, Janis Joplin, Dolly Parton, Doe maar en nog veel meer. Met de haren opgestoken en kleding met drukke printjes gaan ze helemaal terug in de sfeer van de jaren 60/70. Probeer straks maar eens stil te blijven staan.

Overnachten? Boek een kampeerplek!

Wil je optimaal genieten van alle gezelligheid en er bij zijn met je eigen gepimpte caravan/camper? Boek dan een kampeerplek en kom op vrijdag 8 mei al naar Bunnik. Het aantal kampeerplaatsen is gelimiteerd en doorgaans snel uitverkocht, dus wacht niet te lang met inschrijven want zoals jullie inmiddels weten vol = vol en wie het eerst komt, het eerst maalt.

Leestip:  Va­kan­tie­beurs 2024

Wil je alles weten over Het Pimfestival, neem dan een kijkje op hun website.

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in