Oplossingen voor toilet en douche units op de camping

Wie had dat gedacht.., naar de camping voor je rust of op vakantie gezellig bij elkaar met je spulletjes onder je oksel naar het sanitairgebouw even “snel” de afwas of een douche..

Helaas heeft ook hier de gevolgen van Corona zich laten zien en met de 1,5 meter afstand wordt ook dit erg lastig. We dachten even dat kamperen niet meer mogelijk was.

Maar gelukkig zijn er wettelijke aanpassingen gedaan om deze zomer tóch te kunnen kamperen. Het gaat met deze regelgeving naar verluid zelfs drukker worden dan ooit. Maar hoe gaan we dit “nieuwe normaal” samen invullen op 1,5 meter afstand.

Mobielesanitair.nl heeft hier een oplossing voor gevonden. Het bouw gerelateerd bedrijf KennerGroep bv produceert al enige tijd kantoor en sanitair units van geïsoleerd materiaal.

Leestip:  Europese politiek: zet in op elektrificatie

MobieleSanitair“Ik hoorde op het journaal dat er een verbod op gezamenlijke gebouwen zou komen ivm Corona. Wij kamperen zelf ook graag. Net als velen hebben wij ook even gedacht dat kamperen voorlopig niets ging worden. Dezelfde dag hebben wij onze productie om ideeën gevraagd in mobiele sanitair. Als oplossing konden wij vrij snel enkele bouwen voor enkele campingbedrijven in de streek. Dit was het begin van een enorme stormloop”.. aldus de eigenaar van Kenner Groep bv.

Direct is er antwoord gevonden met oplossing op dit probleem en maakt Kenner Groep bv mobiele toilet en douche units op maat voor heel Europa. Vraag vanuit alle hoeken worden beantwoordt met snelle leveringen. Campings die 10-20 of soms wel 70 units bestellen, staan in de rij, omdat Kenner direct vanuit productie levert en geen hoge winsten hanteert.

Leestip:  Kampeerauto lezen in NKC Pocket

Geleverde sanitaire units

De units zijn te verkrijgen in enkel, dubbel of zelfs meerdere geschakelde delen en combinaties. Ze zijn geïsoleerd in standaard wit of in het natuurlijke hout te verkrijgen. Alle essentiële onderdelen zijn aanwezig.

MobieleSanitair & DoucheUnits

Sanitair unit wit enkel Sanitair unit wit enkel  

Sanitair Toilet en douche

Website Mobielesanitair: www.mobielesanitair.nl

 4.8/5 (5)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in