Op vakantie in je achtertuin, compleet met animatieteam

Op vakantie in je achtertuin, compleet met animatieteam voor de kids – Door de Coronacrisis gaan de vakanties naar het buitenland vaak niet door. Op vakantie naar Tuinesië of Playa del achtertuin is het alternatief, bedachten de twee bedrijven TeamAnimation en Kapitent. De ondernemers uit de recreatiebranche startten thuiskamperen.nl, waarbij je op vakantie gaat in je eigen achtertuin inclusief compleet ingerichte tent én een animatieprogramma voor de kinderen.

Ingerichte tent, wijntje en minidisco

Richard Otten, eigenaar TeamAnimation: “Normaal gesproken werken we met onze animatieteams veel in Frankrijk en Italië, maar helaas wordt dat dit jaar echt lastig. Gelukkig mogen de campings in Nederland weer open, waardoor we onze Nederlandse klanten kunnen bedienen. Maar voor iedereen die zijn vakantieplannen nu moet omgooien, leek het ons leuk om een ludiek aanbod te maken. Een vakantie waar je lang over napraat. Je boekt bij je tent een compleet animatieteam dat de kinderen en buurkinderen vermaakt met een minidisco of schattenjacht en het lijkt nét op een echte kampeervakantie.”

Leestip:  Backorders houden dealerrendement op de been

Via thuiskamperen.nl kun je verschillende pakketten boeken, met een keuze voor jouw favoriete ingerichte tent of chalet. De tent wordt voor je opgezet en ingericht met strandstoelen, een vloerkleed, looplantaarn en comfortabele bedden. Vanaf 65 euro heb je een week lang een tweepersoonstent op je gazon staan. Wie meer wil dan alleen een tent, boekt er met gemak een compleet animatieteam bij, dat de kinderen een paar uur komt vermaken. “We werken ook nog aan een luxe pakket met daarin een leuk boek, fles wijn en een borrelplank die we gaan toevoegen” aldus Otten.

Kinderanimatie

We maken er een thuisvakantie van

Ook Maria en Michiel Jongenelis van Kapitent hadden geen zin om te wachten tot volgend jaar. Hun bedrijf levert tenten voor onder meer festivalcampings en introductiekampen. Elk jaar trekt een werkploeg van een man of dertien langs festivals als Rock Werchter en Paaspop om volledig ingerichte tenten op te zetten. Omdat het beeld van zoveel ongebruikte tenten in een loods de twee niet echt vrolijk stemde, bedachten ze samen met TeamAnimation het plan om mensen thuis te laten kamperen.

Leestip:  Een nieuwe EV? 5 tips waar je op moet letten bij de aankoop

“Om ons heen hoorden we dat veel mensen niet meer wisten wat ze met hun zomervakantie aan moesten. Wij hadden al die ongebruikte tenten en bedachten daarom de vakantie in de achtertuin. De prijzen zijn laag, want we gunnen iedereen zo’n unieke vakantie in eigen tuin. En alles wat bij ons nog wordt geboekt deze zomer, is mooi meegenomen” Aldus Maria Jongenelis van Kapitent.

Thuisvakantie

De verschillende tenten kunnen geboekt worden via thuiskamperen.nl waarbij de tent wordt geleverd door Kapitent en de overige pakketten vanuit TeamAnimation zullen worden opgepakt.

Website van thuiskamperen: www.thuiskamperen.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in