Ontdek het aanbod en programma van Camper Caravan Wereld

De grootste showroom vol nieuw en gebruikt vind je op Camper Caravan Wereld van vrijdag 18 tot en met zondag 20 september in Expo Assen. Meer dan 15.000 vierkante meters gevuld met ruim 200 campers, 50 caravans en meer dan genoeg kampeerbenodigdheden.

Na meerdere succesvolle edities heeft Camper Caravan Wereld zich bewezen als dé verkoopshow voor campers en caravans in Noord-Nederland. Primeurs, nieuwe modellen en mooie occasions van vele indelingen, prijsklassen en merken kunnen hier in het echt bewonderd worden. Kom voor onder andere campers van Hymer, Chausson, Carthago, Dethleffs, Burstner en Benimar of caravans van Hobby, Knaus, Fendt, Tec, Beyerland en nog heel veel meer. Tijdens de beurs scoor je de beste deal! Alle deelnemers en merken ontdek je op campercaravanwereld.nl.

Informatieve programmering

Tijdens Camper Caravan Wereld kun je ook genieten van leuke activiteiten! Elke dag is er een programmering vol informatieve workshops en lezingen beschikbaar. Zo leer je hoe je van een casco bestelbus een camper maakt met Jorn Hofman van VAN-Jorn Camperbouw, test je je verkeerskennis met Yvonne Baas van Veilig Verkeer Nederland en ontdek hoe je veilig op pad kunt gaan dankzij Arie-Piet Noordegraaf. Arie-Piet is een échte camperkenner die al meer dan 3.000 rijvaardigheidstrainingen heeft gegeven, hij beantwoordt dagelijks al je vragen over campers en caravans tijdens een vragenuurtje. Bovendien kun je de hele dag door gebruik maken van het fietsparcours om e-bikes van Stella Fietsen te testen. Neem een kijkje op de website en schrijf je in voor de gratis activiteiten, want vol = vol!

Leestip:  Amstervan helpt je vertragen
Aangescherpte handleiding

De organisatie van Camper Caravan Wereld heeft het evenement op een aantal punten gewijzigd en voldoet hiermee ruim aan de RIVM-richtlijnen, alsmede het landelijke evenementenprotocol. De beurs wordt gekenmerkt door ruimere gangpaden, bezoekersregistratie met een gezondheidscheck, sterk aangescherpte hygiënemaatregelen en aankomsttijden met vooraf ingestelde capaciteit waardoor de bezoekersstroom wordt gefaseerd.

Camper Caravan Wereld

Data: vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 september 2020
Locatie: Expo Assen
Openingstijden: 10.00 – 17.00 uur
Regulier entree: €6,50 (tot 12 jaar gratis)

Website CamperCaravanwereld: campercaravanwereld.nl

 4/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in