NKC – Vanlife & camper meeting Betoeterd succesvol

De eerste editie van Vanlife & camper meeting Betoeterd in het Zeeuwse Scharendijke in het weekend van 12 tot en met 14 mei was volgens organisatoren en deelnemers een groot succes. De organisatie wilde met dit festival-achtige evenement vanlifers en camperaars samenbrengen voor het uitwisselen van verhalen.

Camperbusjes uit heel Nederland en België verzamelden zich op het Betoeterd-terrein achter Camping Zilt bij Zee, waar de bezoekers inspiratie konden opdoen door in elkaars campers te kijken, nieuwe mensen te ontmoeten en zelfs vrienden voor het leven te maken. Behalve de busjesparade – waar alle campers naast elkaar stonden opgesteld – waren er ook uiteenlopende workshops, een silent disco, buitenbioscoop, kampvuurconcert en diverse foodtrucks.

NKC - Vanlife & camper meeting Betoeterd succesvol

Foto: Tirsa van der Velden

Initiatiefnemers Claire Verbeek en Diede Bolsius kijken terug op een zeer geslaagd weekend: “Dat het evenement binnen twee weken uitverkocht was, geeft een goed gevoel. We hebben van begin tot eind genoten van alle blije bezoekers en hun prachtige campers. Het is fantastisch om te zien dat je op deze manier een groep gelijkgestemden kunt samenbrengen en nieuwe kennis en inspiratie mee kunt geven.” Als het aan de bezoekers en organisatie ligt komt er volgend jaar zeker een tweede editie van Betoeterd.

Leestip:  Blue Campers - Belgische platform voor camperverhuur

Meer informatie op Instagram: @vanlifemeeting.betoeterd

Bron: NKC

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in