Minicamping Het Zwerversnest voor rust en ontspanning

0

Eerst even iets over de naam van de camping. De eigenaars naam is Zwerver en vandaar  ˝Het Zwerversnest˝. Gewoon een leuk weetje.

De camping is het hele jaar open. In de periode van 1 april tot 1 oktober is het niet noodzakelijk, maar wel aan te bevelen, om teleurstelling te voorkomen, om eerst even een berichtje per mail of per telefoon te geven, dat je wilt komen. Van 1 oktober tot 1 april ben je van harte welkom, maar uitsluitend op reservering en vooruitbetaling.

Voor rust en ontspanning ben je bij hun aan het juiste adres. Voor diegenen, die behoefte hebben aan een aktieve vakantie, organiseren ze diverse aktiviteiten op en rond de camping en allerlei excursies.

De camping ligt aan de rand van het dorp Tapsony in het comitaat Somogy. Tapsony ligt ten Zuiden van de westelijke kant van het Balatonmeer. De omgeving is zeer afwisselend. Akkers, bossen, wijngaarden en visvijvers in een glooiend landschap, waardoor het zeer geschikt is voor wandelingen en fietstochten met mountainbike, die ze gratis ter beschikking stelt. In de omgeving zijn tal van mooie steden met prachtige gebouwen, zoals kerken, kastelen en musea, die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken.

Minicamping Het Zwerversnest

De camping is gelegen op een 2.000 m2 groot grasveld met een aantal fruitbomen erop en een oude waterput. Achter wordt uitgekeken over de akkervelden en de heuvels aan de horizon, waar schitterende zonsondergangen te zien zijn.

Leestip:  Forrás Camping, wordt dit jouw nieuwe vakantie bestemming?

Het terrein is zeer geschikt voor campers, caravans en tenten op 8 ruime plaatsen. De toegangspoort is 3 meter breed. Er zijn voldoende schaduwplekken om in te zitten. Onder een klein sparrenbos is plaats voor een volledige tuinset en zo kun je onder een natuurlijke parasol genieten van het vergezicht. Als je niet afhankelijk bent van schoolvakanties is het voor- en naseizoen aan te bevelen, omdat dan de temperatuur zeer aangenaam is. De maanden juli en augustus zijn het warmst. Dan kun je verkoeling vinden in het zwembad.

Website Camping Het zwerversnest: www.facebook.com/camper.caravan.tent

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bevestiging *