Mini kachel die direct in het stopcontact gaat

We slepen steeds meer mee naar de camping tegenwoordig waardoor het gewicht en volume van de bagage flink toeneemt. Een veel meegenomen artikel is een kachel. Zeker bij wat killer weer in het voor- en najaar is het heerlijk om kou en vocht uit je caravan of camper te stoken.

Een grote kachel is een luxe maar naast dat hij veel ruimte inneemt (dus altijd in de weg staat), is het ook overkill voor een kleine ruimte als een caravan of camper.

Daarnaast komt een grote kachel je stroomverbruik op de camping ook niet echt ten goede.

Mini kachel

Eurom heeft dit opgelost door een keramische mini kachel te ontwikkelen die direct in het stopcontact gaat. De kachel is voorzien van een thermostaat en de gewenste ruimte temperatuur is regelbaar op een handig display. Ook is de kachel voorzien van een timer.

Het kacheltje gebruikt maar 500 Watt (2.2 Ampère). Zeker op campings met een lage (beperkte) stroomaansluiting houd je nog capaciteit over om tegelijkertijd ook een bakje koffie te kunnen zetten.

De capaciteit van de kachel is groot genoeg om een ruimte tot 30m² te kunnen verwarmen. Een kleine ventilator blaast de warmte de ruimte in.

Deze minikachel weegt maar 560 gram en is zo klein (11 x 11 x 18 cm) dat hij makkelijk in een hoekje van een kastje past en je hem ook als backup kachel mee kunt nemen voor het geval je caravan/camper kachel niet (goed) wil branden.

Mocht je het kacheltje in een (bijzet) tentje willen gebruiken dan is het wel verstandig om de kabel/stekkerdoos omhoog te hangen zodat er niet per ongeluk iets op de kachel kan vallen waardoor er mogelijk brand kan ontstaan.

 4.5/5 (11)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in