Met de camper naar Paul Ricard, Silverstone of Monza

De Europese racekalender biedt nog volop gelegenheid een compleet raceweekend mee te maken. Want hoe beleef je de trainingen, kwalificaties en races beter dan met je ‘eigen’ camper als uitvalsbasis? Met een camper kun je op slechts een paar minuten van de actie zitten, zodat je niets hoeft te missen. PaulCamper is het verhuurplatform waar particulieren hun camper verhuren aan andere particulieren. En het is supereenvoudig: vind op PaulCamper.nl de camper van jouw keuze, maak je boeking en spreek met de verhuurder af wanneer je je camper ophaalt. Geen kleine lettertjes, wel extra zekerheid. Want met de speciale verzekeringsmodule zijn zowel verhuurder als huurder zeker dat elke onverhoopte schade gedekt is.

Racekalender

Op PaulCamper bieden circa 27.000 verhuurders hun geliefde camper of caravan aan, aan andere kampeerenthousiastelingen. En daar zitten heel wat racefans tussen.

Leestip:  Stapelbed in gezinshalfintegraal Itineo Cozi PS700

Je kunt met PaulCamper dit seizoen nog terecht op campings bij de volgende races:

24 juni – Frankrijk – Paul Ricard
1 juli – Oostenrijk -Red Bull Ring
8 juli – Groot-Brittannië – Silverstone
22 juli – Duitsland – Hockenheim
29 juli – Hongarije – Hungaroring
26 augustus – België Spa-Francorchamps
2 september – Italië -Monza

Over PaulCamper

PaulCamper is het bemiddelingsplatform voor de particuliere huur en verhuur van campers. Het bedrijf werd in 2013 opgericht door Dirk Fehse, toen hij zijn eigen camper “Paul” als eerste camper via het platform te huur aanbood. Inmiddels worden jaarlijks zo’n 230.000 campernachten geboekt en vind je 2.700 verhuurders op het peer-to-peer verhuurplatform. Voor meer informatie: https://paulcamper.nl/.

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in