Logeren bij Nederlandstaligen in Europa

0

Logeren bij Nederlandstaligen in Europa, Een nieuw concept voor camperrijders. Camperlogies Europa – De Camperclub om geweldige mensen te ontmoeten.

Ze nodigen je uit om prachtige locaties te ontdekken in Europa. Je zal ontvangen worden door de Nederlandstalige eigenaars.
Verspreid over de EU vind je de minicampings, boerderijtjes, B&B’s. Allemaal willen ze het naar je zin maken in je EIGEN TAAL, het Nederlands.

• Sommigen zien het luxueuzer dan anderen.
• Anderen zijn gereserveerd voor volwassenen.
• Velen bieden het paradijs voor de kids aan.

Maar bij de meeste uitbaters is vooral rust te vinden..midden in de natuur. En ook de bezige bijen zullen een stekje vinden.

Camperlogies Europa

Camperlogies Europa heeft een duidelijk doel en missie.

Het idee bestaat al sinds 2018. Het viel op als camperaar dat het camperpubliek niet alle talen machtig is van de landen die ze doorkruisen met de motorhome. Het is zo simpel. Laden, motor starten en rijden maar. En de meesten voelen zich op reis als ze de grenzen oversteken. Velen overwinteren zelfs met de camper.

Leestip:  Laika Lemmer de specialist op het gebied van Laika campers

Maar een woordje kunnen doen in het nederlands is voor velen een geruststelling. Je bent toch met heel je hebben en houden op schok… Soms voor maanden. En het is leuk om te praten op reis met collega’s en andere reizigers.

​Dus het idee was geboren!

​Een Facebookgroep “Camperplaatsen bij Belgen en Nederlanders in het buitenland” werd in  hetzelfde jaar opgericht. Binnen enkele dagen hadden zetientallen leden. Nu is de groep gearchiveerd.

​Het werd een hele klus in de groep met bijna 3000 leden al deze leuke plaatsen hun verdiende spotlight te geven. Geografische weergave van de verblijven bleek via bepaalde toepassingen voor vele leden te ingrijpend. De uitbaters werkten goed mee. Ze kondigden promoties aan. Maar dikwijls verdween het in de massa. En de troeven van ieder verblijf waren niet echt zichtbaar.

Leestip:  Camptoo breidt uit in Scandinavië met overname Out2Camp

​De lijst van adresjes is indrukwekkend. Ze zitten per slot van rekening toch in een niche. “Nederlandstaligen die in het buitenland camperplaatsen aanbieden.”Al meer dan 250 verblijven zijn bij Camperlogies Europa bekend.

​Dus de basis met zoveel geinteresseerden en al deze bedrijven zullen van deze website een betrouwbare en vaak geconsulteerde bron maken.

Ieder bedrijf dient akkoord te gaan met publicatie wat maakt dat de website nog alle dagen groeit. Tientallen schreven al in.

Ook jij kan hier bijdragen. Ken je een adresje ? Ga dan naar de website van camperlogies Europa en vul het contactformulier in.

Ze trachten verder snelle, efficiënte en acurate gegevens te tonen zoals de Nederlandstalige eigenaars, een kaart, een routeplanner, emailadres, campervoorzieningen, promoties en nieuws.

Voorbeeld 2

Fijne camperaars brengen ze in contact met gezellige mensen, die besloten een nieuwe thuis te vinden in een ander land.

Leestip:  Kamperen in Australië: hier moet je op letten!

Hopelijk vind je ook op Camperlogies Europa je ding!

Website Camperlogies Europa: www.camperlogieseuropa.com

(binnenkort ook de app via Google Play)

 5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bevestiging *