Landroverdreamholiday tijd voor avontuur

Landroverdreamholiday.eu verhuurt in Nederland unieke en bijzondere Land Rover Defender Crew Cab 130 kampeerauto’s voor een outdoor beleving. De unieke Landrover Defenders zijn compleet uitgerust om iedereen de ultieme outdoor kampeer experience te beleven. De gast hoeft alleen maar een goed humeur, wat te eten en te drinken en kleding mee te nemen en het avontuur kan beginnen. Aan alles is gedacht om volledig zelfstandig in de mooie natuur te verblijven. Van unieke weekendjes weg met het hele gezin tot een midweek of week outdoor vakantie beleven samen, met vrienden of met het gezin.

Doordat de agenda van mensen vaak helemaal vol staat gepland is er weinig ruimte om avontuurlijk te dromen en van de gebaande paden af te gaan. Landroverdreamholiday.eu zorgt ervoor dat alle ingrediënten aanwezig zijn om dromen waar te maken!
Landroverdreamholiday.eu is gestart met de ontwikkeling van inspiratie en routeboeken zodat de gast vanaf het eerste moment echt ontspannen van de gebaande paden af kan gaan. Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf de reis uit te stippelen.

Leestip:  Ga je binnenkort kamperen? Dit is handig om mee te nemen!

Landroverdreamholiday.eu-

  • Outdoor vakanties
  • Uniek in Nederland
  • Iconische Landrover Defender Crew Cab 130
  • Kampeerauto’s met super complete uitrusting
  • Inspiratie en routeboeken
  • Te huur voor weekend, midweek en week.
Landrover Defender Crew Cab 130

Iedere iconische Defender is uitgerust met 2 Eezi Awn daktenten, een 270 graden Quick Pitch luifel, Quick Pitch buitenkeuken en een super complete outdoor uitrusting inclusief toilet, heerlijke bedden, bedlinnen, BBQ & hangmat. Echt aan alles is gedacht om volledig zelfstandig in de natuur te verblijven. Je hebt zelfs de mogelijkheid om een fietsendrager te huren. Landrover Dream Holiday verhuurt auto’s met outdoor beleving.

Landrover Defender Crew Cab 130

Tijdens deze bijzondere vakantie bepalen jullie zelf hoever jullie dat avontuur willen opzoeken en welke speciale herinneringen jullie willen maken.

If you never go, you’ll never know.

Website Landroverdreamholiday: www.landroverdreamholiday.eu

 5/5 (1)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in