Laat camperdromen uitkomen

Eerste Community Fund ter wereld laat camperdromen uitkomen. PaulCamper stelt 25.000 euro ter beschikking voor creatieve camperideeën.

PaulCamper stelt 25.000 euro beschikbaar voor mensen die hun kampeerwens willen laten uitkomen. Iedereen die een droomreis wil maken in een camper, of zijn eigen camperproject wil realiseren, kan zich tot 12 augustus 2018 melden bij PaulCamper. Uit alle inzendingen kiest PaulCamper de mooiste, meest interessante of ontroerende projecten. Zij krijgen een bedrag van max. 2.500 euro per project om hun droom te realiseren.

Camperen mogelijk maken voor meer mensen!

PaulCamper kiest ervoor direct in de camper-community te investeren. Voor PaulCamper-oprichter Dirk Fehse is dit logisch: “We willen met PaulCamper zoveel mogelijk mensen helpen een fantastische kampeerervaring te hebben. Hoe doe je dat beter dan direct te investeren in dat doel.  Voor veel mensen is een camperreis een droom. Maar het ontbreekt vaak aan de financiële middelen om die droom te laten uitkomen. Met ons Community Fund kunnen we tien tot 15 reparaties en verbouwingen betalen zodat voor meer mensen hun droomcamper binnen bereik komt. En dan blijft er nog geld om verschillende camperreizen mogelijk te maken.“

Zo werkt het Community Fund

Iedere kampeerfanaat of camperbezitter kan zich tot 12 augustus 2018 aanmelden via  http://www.paulcamper.nl/communityfund. Omschrijf welke reparaties of aanpassingen aan je camper je wilt doen of welke reis je wilt ondernemen, en je maakt kans om je kampeerdroom te realiseren.

Leestip:  Problemen met levertijden campers lijken op te lossen

Over PaulCamper

PaulCamper is het bemiddelingsplatform voor de particuliere huur en verhuur van campers. Het bedrijf werd in 2013 opgericht door Dirk Fehse, toen hij zijn eigen camper “Paul” als eerste camper via het platform te huur aanbood. Inmiddels worden jaarlijks zo’n 230.000 campernachten geboekt en vind je 3.000 verhuurders op het peer-to-peer verhuurplatform. Er zijn geen kleine lettertjes, wel extra zekerheid. Want met de speciale verzekeringsmodule zijn zowel verhuurder als huurder zeker dat elke onverhoopte schade gedekt is. Sinds 2017 is de PaulCamper Community ook in Nederland en Oostenrijk actief en groeit verder in de rest van Europa. Voor meer informatie: https://paulcamper.nl/.

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in