Ken jij Digitourist al? De gratis digitale reisgids

0

Digitourist is een gratis digitale reisgids van Europa en bevat informatie over meer dan 31.000 toeristische attracties met onder andere museums, dierentuinen, attractieparken, activiteiten en wandelingen.

Digitourist bestaat uit de website digitourist.com en de app voor Android en Ios.

 

Op de kaart worden de toeristische attracties weergegeven met gekleurde pins. Je vindt:

Screenshot pins

  • Points of interestrood
  • Museaoranje
  • Attractieparkengeel
  • Dierenparkengroen
  • Activiteitenblauw
  • Wandelingenpaars

Iedere pin bevat basisinformatie over de attractie in de vorm van een foto, adresgegevens en een link naar de website van de attractie. Natuurlijk kun je ook reviews geven. Voor alle duidelijkheid, op Digitourist staan geen restaurants, hotels of campings.

Digitourist-app

Vooral de app is een praktische tool op vakantie. De Digitourist-app zoomt in op de locatie waar je bent. Vervolgens krijg je met één druk op de knop alle interessante punten in de directe omgeving in een overzichtelijke lijst te zien. De Digitourist-app is verder gekoppeld aan diverse navigatiesystemen zodat je vanuit de gekozen attractie direct een navigatiesysteem kunt opstarten.

Digitourist heeft meer nuttige tools. Zo kun je je eigen favorietenlijsten maken, delen en printen, kun je routes uitzetten om een rondreis te plannen en kun je informatie over populaire toeristische routes downloaden. Vanzelfsprekend wordt alle informatie op website en app gesynchroniseerd.

digitourist logo

Digitourist de gratis digitale reisgids

Als je wilt weten wat je allemaal met Digitourist kunt doen, kun je het best kijken naar de videohandleiding. Die kun je vinden op de website www.digitourist.com onder “Manuel” of kijken op youtube https://www.youtube.com/watch?v=KU6sZI2SbzU&t=66s.

print
Er zijn nog geen waarderingen opgegeven. Ben jij de eerste?

Wij waarderen je mening!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bevestiging *