Ken je Camperroute Inspiration al ?

0

10 jaar van onderzoek – de online bibliotheek voor camperroutes

Als fervent reiziger was een groot deel van Europa voor de editor geen geheim meer. Dusdanig nestelde de reisbuddy die hem liet kennis maken met tal van manieren van reizen, landen en continenten.

De aanschaf van een camper was de aanzet om gestructureerd Europa te verkennen. Iedere reis moest een ontdekking van iets nieuws worden.

Gedetailleerde routes werden uitgewerkt. Camperroute Inspiration is hiervan in feite het gevolg. Het aanbod omvat reeds tientallen routes van kort tot lang, van weekend tot overwinteren, in tal van Europese landen. In juni 2022 voorzien ze rond de 100 routes gepubliceerd te hebben. Reden dat je zeker hun blog dient te volgen. De planning hiervan kan je online terugvinden. www.camperrouteinspiration.com

Gedetailleerde routes

Hun bedoeling is de camperaar en zelfs de auto/caravan- vakantieganger inspiratie te geven voor zijn volgende trip.

Ze hebben niet de pretentie om te zeggen dat ze volledig en het beste te zijn. Zij weten wel dat ze je zullen inspireren.
Iedere reiziger reist op zijn manier volgens zijn eigen waarden en interesses. Daarom zijn ze hun ervan bewust, en dat is ook het doel, om slechts deze inspiratiebron te zijn, die ieder kan vervolledigen naar eigen wens.

Leestip:  Nieuwe ANWB-app: Streetwise de verkeersgame voor kids

Tijd zal je overigens wel winnen in die wensen bepalen want zij deden al veel van het werk.
Alle routes hebben het typische kenmerk, ze zijn opgesteld in lusvorm (met uitzondering van enkele) zodat je aan het einde niet zo ver van huis bent.
De route start wel iedere keer in het betrokken land of gebied. Dus de afstand tot daar en terug moet je erbij rekenen.
Ze voorzien geen ‘zoveel kilometer of zolang rijden’ tussen de plaatsen, noch overnachtingsplaatsen omdat dit allemaal relatief en persoonsgericht is.

Nog eens : Ze inspireren je om ervoor te zorgen dat je erop uit trekt.

Zo beschrijven ze ieder punt met de bezienswaardigheden. Waarom zou je hier naar toe willen gaan ? Een leuke samenvattende plaatsbeschrijving met een beetje geschiedenis.
Iedere punt dat ze voorzien op de route heeft een nummer en dat vindt je terug op de kaart (de lusvorm route), die ze gratis per mail sturen na het download van het roadbook via de shop.

Leestip:  Nieuwe dagverzekering van Camptoo

Gedetailleerde routesDownloaden kan voor een prikje. De prijs start vanaf 1.99€ voor een download en hangt af van de lengte en duurtijd (of het opzoekwerk dat ze hadden) van iedere route.

SPECIAL DEAL : 10 € kopen in 1 bestelling = 10% korting

Naast de ‘sleutel-op-de-route’ inspiratie bieden ze ook ‘maatwerk’ aan.
Dit wil zeggen dat je hun mag contacteren voor specifiek uitgewerkte trips op basis van je eigen behoeften.
Ze denken dan aan mobiliteitsbeperking, sport georiënteerd, cultuurgericht, …

Anderen zullen misschien graag vooraf gezochte overnachtingsplaatsen kennen. Ook al bestaan er leuke apps hiervoor, sommige mensen kennen nog tal van wensen en die hun eigen lijstje bij zich hebben onderweg.
Voor maatwerk geldt eerst een telefonisch intakegesprek (gratis) of mail beschrijving van de wensen. Dan gaan ze een offerte maken, en sturen ze deze op ter validatie en gaan ze aan ‘t werk voor je.

Leestip:  Kampeerterrein De Gronselenpunt geopend onder Nivonvlag

Camperroute Inspiration is een product van WDCOM360, die recent ook Camperlogies Europa lanceerde.

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in