Kampvuurtour 2016 – Kamperen. Nieuwe stijl

Kampvuurtour samen op weg. Op zoek naar vrijheid. Dan zijn er geen grenzen, dan gelden geen regels. Dat is kamperen. Nieuwe stijl. In 2015 gingen Akwasi en Maask op pad. Door Nederland via België naar Frankrijk en weer terug. Schrijven en optreden. Plezier maken, genieten en tot rust komen.

Ook in 2016 hebben zij weer een aantal topplekken geregeld. Stuk voor stuk plekken waar je kan ontspannen of inspannen, je kan lachen en genieten. En deze keer kan jij mee!

Kamperen is de ultieme vorm van vrijheid. Denk maar eens na. Er is geen betere manier om tot rust te komen. Om wakker te worden naast een meer, op een berg, in een bos. Jij bepaalt waar je heen gaat, jij bepaalt waar je de tent op zet.

Dus als je aan kamperen denkt, bedenk dat je zelf de keuzes maakt. Denk aan de ochtendzon, het geluid van een klaterend beekje, zingende vogels. Kom weer in contact met de natuur, je vrienden en jezelf. Kom los, laat je gaan, pak je rust. Dat is kamperen. Nieuwe stijl. En daar gaan wij je een handje bij helpen.

Lees meer op: www.kampvuurtour.nl

print
Er zijn nog geen waarderingen opgegeven. Ben jij de eerste?

Wij waarderen je mening!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bevestiging *