Kamperen op de Jaarbeurs parkeerplaats

NKC camping – Wegens succes geprolongeerd. Kamperend Nederland is enthousiast. Vorig jaar was de camping helemaal volgeboekt.
Voor campers, caravans, vouwwagens en tenten!
Kamperen op de Jaarbeurs parkeerplaats. Ja, echt waar. In oktober kun je midden in Utrecht kamperen. Want tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs staat er op parkeerterrein P2 een pop-up camping. Kom dit jaar met je camper, caravan, vouwwagen of tent en maak er een mini-kampeervakantie van.

Maak van je bezoek een mini-trip

Want door lekker in Utrecht te overnachten, kun je je bezoek slim plannen. En dan heb je geen last van files of ander ongemak. Je gaat gewoon super relaxed de beurs ontdekken. Na je bezoek hoef je niet halsoverkop naar huis, maar heb je nog alle tijd om lekker een hapje te eten in één van de gezellige restaurantjes die Utrecht te bieden heeft. Neem bijvoorbeeld Speys. Bij deze eet- en drinkgelegenheid vind je altijd iets naar je smaak en het zit om de hoek. De volgende dag kan je natuurlijk direct afreizen. Maar er een dagje aan vastplakken is een wel een heel aantrekkelijke optie. Zo heb je alle tijd om het charmante centrum van Utrecht te ontdekken, een tentoonstelling te bezoeken of de Dom te beklimmen.

En andersom kan natuurlijk ook

Je gaat eerst Utrecht ontdekken. Je overnacht en de volgende morgen begin je met een vers croissantje en een beker jus d’orange, aangeboden door NKC Verzekeringen. Hierna ben je met twee minuten lopen op de beursvloer. Hoe relaxt is dat?

Op de camping, wat is er allemaal

Maar wil je gewoon met de benen omhoog na je beursbezoek? No problem. Het wordt een echt kampeerfeest met kampvuur en muziek. En we zijn niet in een hotel, dus ´s ochtends geen roomservice. Maar wel een warm croissantje met jus d´orange.

Voorzieningen

thetfordOp de camping zijn basic facilitaire voorzieningen. Zo zijn er toiletten, douches, wasbakken, een watertappunt en een afvaltank. Er staat een Thetford machine klaar om automatisch de afvaltank te legen, te spoelen en weer bij te vullen met een dosis Aqua Kem Blue. En dat alles binnen 3 minuten.

NKC camping

NKC LogoDe slagboom van de camping staat open van dinsdagavond 9 oktober 17.00 uur tot zondag 14 oktober 12.00 uur.
• Inchecken op de camping kan dagelijks tussen 8.00 – 20.00 uur
• Een kampeerplek met stroom kost € 27,50 per nacht
• Een kampeerplek zonder stroom kost € 20,- per nacht
• De NKC Camping wordt mede mogelijk gemaakt door de NKC

Reserveren

Een kampeerplek gaat per dag (24 uur). Dat betekent dat je per dag recht hebt op deze plek tot maximaal 24 uur na aankomst. Een kampeerplek reserveren voor de NKC Camping doe je tegelijk met het online kopen van je toegangskaarten. » Naar de kaartverkoop (nog niet live)

Korting voor NKC-leden
NKC-leden krijgen korting van €  2,50 op een campingplaats én een speciale ledenaanbieding voor entreetickets voor de Kampeer & Caravan Jaarbeurs.

Kamperen op de NKC Camping is voor eigen risico. Jaarbeurs is organisator van de camping.

Vragen?
Neem gerust contact met hun op.
T  | 030 295 5911
E | info@jaarbeurs.nl

print
Er zijn nog geen waarderingen opgegeven. Ben jij de eerste?

Wij waarderen je mening!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bevestiging *