Kamperen in een boomhut is een opkomende trend

Wil je eens op een andere wijze kamperen? Dan is kamperen in een boomhut een leuk alternatief. Op TreeGo vind je een overzicht van campings om te kamperen in een boom hut. Kamperen in een boom hut is een opkomende trend en is voor bezoekers een bijzondere en unieke ervaring.

 

Kamperen in een boomhut in Nederland

In Nederland zijn er diverse campings die boomhutten beschikbaar stellen om in te kamperen. De boomhutten zijn gelegen midden in de natuur en zeer geschikt voor kleine kinderen. Laat je eigen kinderwens of die van je kinderen uitkomen door een unieke belevenis in een boom hut.

Kamperen in Frankrijk

Het aantal boom hut campings in Nederland is beperkt en misschien wil je het wat verder van huis zoeken. Frankrijk beschikt over veel verschillende typen boomhutten. Sommige boomhutten zijn gelegen op 18 meter hoogte wat een perfecte uitkomst biedt voor de echte avonturiers. Ook kan je kamperen in een boomhut die zeer geschikt is voor de hele familie. Op 4 meter vanaf de grond zijn de boomhutten zeer toegankelijk voor senioren en kleine kinderen.

Kamperen in een glamping

Wil je kamperen in een boomhut met luxe voorzieningen. Dan kan je ervoor kiezen om te overnachten in een glamping boom hut. Een glamping-boomhut biedt de luxe die je mag verwachten van een 4-sterren hotel. De boomhut is mooi ingericht en beschikt over alle gemakken voor een prettig verblijf. Ideaal voor romantische koppels die een bijzondere overnachting willen midden in de natuur.

Website TreeGo

print
Er zijn nog geen waarderingen opgegeven. Ben jij de eerste?

Wij waarderen je mening!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bevestiging *