Kampeerwinkel Vrijbuiter is failliet

Vandaag is kampeerwinkel Vrijbuiter met vestigingen in Roden, Zaandam, Gouda en Roermond failliet verklaard. Vanaf de oprichting in 1985 is de kampeerwinkelketen uitgegroeid tot een begrip in de kampeerbranche.

Ruim een week geleden heeft de eigenaar surseance aangevraagd in de hoop om een overnamekandidaat te vinden en een faillissement te voorkomen. Dat is helaas niet gelukt.

Mogelijk wel een doorstart van Vrijbuiter

Om de kans op een succesvolle doorstart te vergroten blijven de winkels voorlopig nog open. De curatoren zijn al in gesprek met overname kandidaten dus we hopen dat er snel duidelijkheid komt voor alle medewerkers die hun ontslag hebben gekregen.

Ook de webwinkel van Vrijbuiter is nog open maar op de vraag of je daadwerkelijk je bestelling (op tijd) zult ontvangen durven wij niet te antwoorden. Ons advies is om de online aankopen (tijdelijk) bij andere webshops te doen.

Leestip:  BOVAG - Kabinet zet rem op verduurzaming mobiliteit

Alternatieve online kampeerwinkels zijn: Kampeerwereld.nl en Kampeervoordeel.nl.

Meer (online) winkels vind je op onze kampeerwinkels pagina.

De Waard Tenten

Ook De Waard tenten in Heerde is meegesleurd in het faillissement. Vrijbuiter is (of was) de eigenaar en de exclusieve dealer voor De Waard tenten in de winkels en online verkoop.

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in