Kampeerbelevenis Brabant 2017

Tijdens de drie dagen van Kampeerbelevenis Brabant 2016 hebben maar liefst 13.000 bezoekers genoten van een gezellige en laagdrempelige beurs. De diversiteit aan exposanten en bezoekers zorgden voor leuke ontmoetingen en interessante gesprekken.

Ook dit jaar is er weer een Kampeerbelevenis Brabant 2017.

Kampeerbelevenis maakt van kamperen een belevenis!

Alweer het zevende seizoen van Kampeerbelevenis komt er aan. Tijdens het afgelopen seizoen hebben de in totaal 27.000 bezoekers weer bewezen dat de drie edities in Brabant, Zuid-Holland en Noord-Holland een geweldig succes zijn. Een echte belevenis dankzij het brede aanbod van campings, vakantieparken, caravan– en campers, dagrecreatie en aanbieders van kampeerartikelen.

Naast veel informatie is er ook volop ruimte voor inspiratie en demonstraties en workshops. De combinatie van dit alles maakt de evenementen samen met uw deelname meer dan waard. Iedere editie een eigen dynamiek!

Leestip:  Chausson X650: smalle halfintegraal met flexibele laadruimte

Onze prachtige locaties in Bergeijk (Brabant), Heinenoord (Zuid-Holland) en Heerhugowaard (Noord-Holland) zullen ook dit seizoen weer volledig in het teken staan van kamperen en vakantie. Gezellig en laagdrempelig. Dit is dé kans voor u om niet voorbij te laten gaan.

Kijk op Kampeerbelevenis.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in