Kampeerbelevenis Brabant viert haar tiende verjaardag

JUBILEUMEDITIE KAMPEERBELEVENIS BRABANT UITGESTELD NAAR 2021.

De combinatie van vele vierkante meters kampeerartikelen, het brede aanbod van vakantieparken, campings, caravans en campers en oog voor trends en ontwikkelingen, zorgt keer op keer voor een groot aantal deelnemers die je graag willen ontmoeten in een gemoedelijke sfeer.

Op 6, 7 en 8 november 2020 vindt de tiende editie van Kampeerbelevenis Brabant plaats. Bij Bax Totaalrecreatie in Bergeijk natuurlijk!

Deze verjaardag laten ze niet zomaar voorbijgaan. Een feest moet je vieren namelijk. De plannen en maatregelen hiervoor worden gesmeed inmiddels.

Je bent van harte uitgenodigd om deze jubileumeditie mee te vieren. Door ons evenement te bezoeken en/of er aan deel te nemen.

Kampeerbelevenis Brabant is een podium waar kampeerders en aanbieders elkaar ontmoeten. Voor de recreatieondernemer het ideale platform om zijn/haar product en dienst in de zuidelijke helft van Nederland én Vlaanderen bij een zeer geïnteresseerde kampeerconsument onder de aandacht te brengen. Voor de enthousiaste kampeerder een ideale gelegenheid om zich op laagdrempelige wijze voor te bereiden op de vakantie.

Leestip:  De nationale kampeerdag: vier én ervaar het kampeergeluk

Kampeerbelevenis wordt ondersteund met een krachtig communicatieplan dat met professionaliteit wordt uitgevoerd op onderscheidend niveau.

Kampeerbelevenis tovert eens per jaar de 25.000 meter grote showroom van Bax Totaalrecreatie (Bergeijk) om tot een volwaardige en complete expo, een geweldig evenement voor zowel bezoeker als exposant.

Alles weten over Kampeerbelevenis Brabant

Wanneer

6, 7 en 8 november 2020

Waar
Locatie

BAX Totaalrecreatie B.V.
Loo 22 in Bergeijk

Openingstijden

Dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00.

Entreeprijs

Gratis entree! en parkeren

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in