Kampeer Fiets & Wandelbeurs gaat verhuizen!!

Kampeer Fiets & Wandelbeurs gaat verhuizen!! 24 & 25 maart – MartiniPlaza – Groningen

Editie op 27 & 28 januari in Assen gaat niet door

De Kampeer- Fiets en Wandelbeurs zou in januari voor de 3e keer plaatsvinden in de TT Hall Assen. Maar een drastische verandering in de samenwerking met de locatie, heeft de organisatie doen besluiten om het altijd succesvolle evenement te verplaatsen naar Martiniplaza in Groningen. Daar wordt de vakantiebeurs onder dezelfde naam, met (veelal) dezelfde exposanten en volgens hetzelfde concept, georganiseerd op zaterdag 24 zondag 25 maart 2018.

Kampeer Fiets & Wandelbeurs

Tijdens de derde editie presenteren ruim honderd exposanten er een ruim aanbod in o.a. campings, fietsvakanties, wandelroutes, kampeerbenodigdheden, fietsen en outdoorkleding. Van E-bike tot tandem, van GPS gadgets tot wandelschoen en van tent tot luchtbed; voor elke kampeer- fiets en wandelliefhebber is er wat wils.

De eerste editie in 2016 was met 131 standhouders en 5.304 bezoekers, de tweede editie 2017 was met 162 standhouders en 5931 bezoekers een daverend succes.  We hopen iedereen ook tijdens de komende editie, nu in Groningen, weer te mogen begroeten.

Leestip:  Nederlanders houden rekening met extreem weer bij vakantiekeuze

Voor meer informatie Kampeerfietswandelbeurs.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in