Kampeer Club Nederland betaalbaar kamperen

De Kampeer Club Nederland is een kampeerclub die openstaat voor iedere kampeerder die over een kampeermiddel beschikt en die de ongeschreven regels van fatsoenlijk en vriendschappelijk kamperen in zijn vaandel voert. Het kleinschalige karakter van onze club biedt -aan wie dit wenst- veel mogelijkheden voor persoonlijk contact. Kampeer Club Nederland (KCN) is een kampeerclub voor mensen die meer gebruik willen maken van hun kampeermiddel. Dit mag variëren van tent, caravan of camper en niet merkgebonden.

Kampeer Club Nederland

Sinds de oprichting in 1990 organiseert Kampeer Club Nederland kampeerweekenden buiten het reguliere kampeerseizoen om. Dat wil zeggen, dat tijdens de zomervakantie geen weekend wordt georganiseerd. De weekenden worden georganiseerd in februari, maart/april,mei/ juni, september, oktober en november/december. Meestal van vrijdag tot en met zondag.

De ledenbestand bestaat uit mensen die uit alle windstreken van Nederland komen en variëren in leeftijd, met of zonder kinderen. De KCN kent een maximaal ledenbestand van 40 equipes, wat ervoor zorg moet dragen dat er een goed contact tussen de leden onderling is. De opkomst bij de kampeerweekenden is meestal zo rond de 10/15 equipes. Met het aantal van 10/15 equipes maakt het mogelijk dat je bij de meeste campingeigenaren makkelijker als groep terecht kunt dan wanneer het een hele grote groep betreft.

Leestip:  DealerRepair netwerk is Erkend Duurzaam
Betaalbaar kamperen

Op de weekenden, die door de leden zelf georganiseerd worden, vinden diverse activiteiten
plaats. Iedereen is echter vrij om aan deze activiteiten deel te nemen of niet.
Het streven van Kampeer Club Nederland is: betaalbaar kamperen voor gezinnen met kinderen. Ze proberen om de equipeprijs voor een weekend op 40 à 50 Euro te houden. Dit is dan voor een staanplaats inclusief stroom, 2 personen, kinderen, eventueel een hond en inclusief enkele traktaties. De weekenden worden over het algemeen in Nederland georganiseerd.

Ben je wel eens alleen in het voor- en/of najaar op pad geweest met uw kampeermiddel?
Merkte je dan ook dat je in deze periode vrijwel alleen op de camping bent en voor vermaak
op uzelf bent aangewezen en mis je de contacten zoals in het hoogseizoen, dan kan
Kampeer Club Nederland daar verandering in brengen.

Leestip:  Languit slapen in integraalcamper Laika Kosmo H 1409

Je bent van harte welkom om als introducé aan één van onze weekenden deel te nemen.
Ben je geïnteresseerd en wilt je nog aanvullende informatie neem dan gerust contact op met hun secretariaat.

Kijk eens op de website van Kampeer Club Nederland

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in