JWRoutes wil eigen leden en reizigers meer zekerheid geven

JWRoutes wil met reisondersteuning leden meer zekerheid bieden op reis. – Het rijden van de mooiste routes op aarde.
JWRoutes wil eigen leden en reizigers meer zekerheid geven tijdens het maken van hun individuele reis. Vanaf vandaag kunnen vakantiegangers op het platform JWRoutes.com de mooiste routes ter wereld downloaden – en deze zelf rijden via een handige app. Het platform biedt ook actieve reisondersteuning. Mocht een vakantieganger in deze uitdagende tijden in de problemen komen – dan kan zij 24/7 op JWRoutes rekenen. Bij het afhandelen van schade, reparatie of ongelukken.

Nu het Europese vaccinatiepaspoort dichterbij komt, verwacht JWRoutes dat veel reizigers vragen hebben over hun vakantiemogelijkheden. De veiligste manier van internationaal reizen blijft – zeker de komende tijd – een reis met de (elektrische) auto, camper, caravan over motorfiets. Alle routes zijn vooraf geïnspecteerd en gereden – waardoor reizigers minder snel tegen obstakels zullen aanlopen.

Leestip:  Facile-en-Route Campergids Europa 2024

JWRoutesHet platform is een volgende stap in de service aan individuele reizigers in het vinden van een spectaculaire en risicomijdende reiservaring. JWRoutes komt voort uit CarChallenge, een toonaangevende organisator van extreme autoreizen en rally’s over de hele wereld.

Thom Koudstaal (27) is trots dat de kennis vanuit CarChallenge nu eindelijk een groter podium krijgt. “JWRoutes wil individueel reizen mogelijk maken, zowel nu als in de toekomst. Vernieuwing is daarbij onmisbaar. Als reiziger wil je een mooie route rijden, idyllische plekken bezoeken. Maar je wil ook dat als er iets voorvalt, je goed geholpen wordt. Dat je niet van het kastje naar de muur wordt gestuurd als je de verzekering belt. Zij ondersteunen hierbij.”

Website JWRoutes: jwroutes.com

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in