Jubileumeditie Kampeerbelevenis Brabant uitgesteld naar 2021

Kampeerbelevenis Brabant bij Bax Totaalrecreatie in Bergeijk wordt uitgesteld naar 2021.

Dit betekent dat voor dit jaar de van vrijdag 6 november tot en met zondag 8 november geplande jubileumeditie wordt afgelast. Door de te nemen extra maatregelen ten gevolge van COVID-19 heeft de organisatie hiertoe moeten besluiten.

Te veel haken en ogen

Er zitten teveel haken en ogen aan een goede organisatie nu om de veiligheid van bezoekers en deelnemers te kunnen garanderen.

Op naar volgend jaar

De data voor 2021 zijn inmiddels bekend. Noteer vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 november alvast in de agenda!
De organisatie van Kampeerbelevenis heeft in samenspraak met de directie van Bax Totaalrecreatie moeten besluiten om Kampeerbelevenis Brabant 2020 in Bergeijk af te gelasten. Praktisch is het, met de huidige te nemen coronamaatregelen, welhaast onmogelijk om dé grootste Kampeerbeurs van het Zuiden te organiseren op een manier die veilig is voor bezoekers en deelnemers en die recht doet aan het evenement én aan het jubileum. Meerdere zorgvuldige afwegingen liggen hieraan ten grondslag.

Leestip:  Roompot en Landal GreenParks gaan samen verder

De tiende editie van Kampeerbelevenis Brabant wordt uitgesteld naar vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 november 2021. Op de voor dit jaar geplande feestelijkheden zetten we volgend jaar onveranderd in, ervan uitgaande dat de te nemen maatregelen ten gevolge van COVID-19 het wel toelaten om de jubileumeditie van dé kampeerbeurs van het zuiden op passende wijze te organiseren.

Website kampeerbelevenis: www.kampeerbelevenis.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in