Jubileumeditie Kampeerbelevenis Brabant opnieuw uitgesteld

Ten gevolge van de COVID 19 – maatregelen, besloten veel mensen hun vakantie binnen Europa te vieren en koos men vaak voor een kampeervakantie. Hierdoor is afgelopen seizoen de verkoop van kampeermiddelen als caravans en campers explosief gestegen. Op zich is dat fijn natuurlijk.

Gevolg hiervan is wel dat er ongekende schaarste is ontstaan bij de deelnemende caravan- en camperbedrijven van Kampeerbelevenis Brabant. Zij verwachten hierdoor volgende week simpelweg te weinig te kunnen laten zien tijdens de grootste kampeerbeurs van Zuid-Nederland. Daarom lieten zij de organisatie collectief weten dit jaar af te moeten zien van deelname.

We willen de bezoeker trakteren op een fijne Kampeerbelevenis. Dat is een belangrijk uitgangspunt en tevens het succes van onze beurs. Een breed aanbod is hiervoor essentieel. Met het wegvallen van het caravan- en camperaanbod dit jaar kunnen wij deze verscheidenheid niet bieden.

Leestip:  Camper Centrum Groningen alles op het gebied van campers

Reden voor ons om de 10e editie van Kampeerbelevenis Brabant (gepland van donderdag 11 tot en met zondag 14 november 2021) wederom uit te (moeten) stellen.

We zetten met goede moed in op in 2022, want dat jubileum moet natuurlijk toch echt een keer gevierd gaan worden. Zet daarom het tweede weekeinde in november (definitieve dagen volgen nog) alvast in de agenda voor uw bezoek of deelname aan Kampeerbelevenis Brabant bij Bax Totaalrecreatie in Bergeijk!

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in