Inschrijving vaderenzoonweekend & stoeremeidenweekend geopend!

0

Ze zijn weer reuze blij dat ze de inschrijving voor het vaderenzoonweekend 2017 en het stoere meiden weekend 2017 hebben kunnen openen. Zoals ze al eerder bekend hadden gemaakt gaan ze ook dit jaar beide weekenden weer organiseren op camping Starnbosch. Voor de heren zal het plaatsvinden van 16 t/m 18 juni en de dames zijn welkom van 23 t/m 25 juni. Ook dit jaar beloofd het weer een zeer leuk programma te worden. Wat het precies inhoudt kunnen we jullie helaas nog niet mededelen maar we zijn al een aantal leuke programma onderdelen aan het uitwerken.

U kent de vaderenzoonweekend nog niet?

Net als andere jaren bieden ze de deelnemers heerlijk eten op vrijdagavond bij aankomst en zal er een leuke activiteit op de vrijdagavond zijn. Zaterdagochtend en –middag gaan ze weer wat doen voor ze beginnen aan de heerlijke barbecue. Zaterdag avond zal er, zoals jullie de laatste jaren gewend zijn, weer een spectaculair spel gespeeld worden. Zondagochtend gaan ze dan nog wat doen alvorens we allemaal bij de lunch aansluiten. Ter afsluiting hebben ze weer een aantal leuke spelletjes alvorens de tent weer ingepakt wordt en aan de terugreis begonnen wordt.

Leestip:  Nieuw tv-programma laat nieuwkomers kennismaken met kamperen
Vaderdag

Voor de vaders is er zeker een leuke bijkomstigheid want Vaderdag valt dit jaar in het weekend en zal zeer zeker in het programma terug komen. Naast dat je met jouw eigen tent, caravan of camper komt hebben ze op Camping Starnbosch ook diverse huur mogelijkheden. Zo heb je de keuze uit huur caravans, tenten, trekkershutten, diverse huisjes en 6 persoons-, 8 persoons- en een 12 personen groep accommodatie. En dit alles tegen speciale extra goedkope tarieven.

Zoon of stoere meiden T-shirt

Het is mogelijk om bij uw boeking een speciaal vader en zoon of stoere meiden T-shirt mee te bestellen. Deze zijn dit jaar ook in meerdere maten leverbaar van maat 104 tot zelfs 4xl voor de heren. De dames hebben dit jaar ook de mogelijkheid om behalve voor een unishirt voor een getailleerd dames model te kiezen. Lijkt het je als vader leuk om met je zoon/zonen te gaan kamperen? Opgave is nog mogelijk.

Leestip:  Tentdorp een unieke ervaring in de buitenlucht

Ga daarvoor en nog veel meer informatie naar de website vaderenzoonweekend De dames gaan naar de website stoeremeidenweekend Ook als je zelf geen tent of caravan hebt zijn er vele mogelijkheden. Kamperen met je zoon/dochter….doen!

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bevestiging *