iCamp, om verliefd op te worden

De iCamp is een samenvoeging van ervaring, creativiteit en vakmanschap. Ongebruikelijke, slimme oplossingen zijn basis voor deze nieuwe vouwcaravan. Denk aan een uittrekbare keuken en handige opbergruimtes voor tafels en stoelen. Echt een vouwwagen om verliefd op te worden! Licht in gewicht, smaller en lager dan uw auto zodat rijden met de iCamp een fluitje van een cent is. Je merkt eenvoudigweg niet dat de iCamp achter uw auto hangt. Op de plek van bestemming is de iCamp in slechts twee minuten klaar voor gebruik.

Tien pluspunten van iCamp

1. Unieke uitstraling en moderne vormgeving
2. Licht in gewicht
3. Smaller en lager dan uw auto
4. Een uittrekbare praktische keuken
5. Breed serviceluik voor tafel en stoelen
6. Geïntegreerde disselbak
7. Schuine voorkant voor ruimte fietspedalen
8. In lengterichting slapen
9. Snel op te zetten
10. USB aansluitingen, elektrische ventilatie, comfortabele extra dikke zit- en ligkussens en vele andere gadgets

Vakmanschap in eigen beheer

De iCamp is volledig in eigen beheer bij UdoCamp ontworpen en ontwikkeld. Na de tekentafel komt het model op ons CNC freesapparaat tot leven. Onze vakkundige polyester afdeling maakt vervolgens zelf alle panelen (buitenschil). De iCamp heeft een Al-Ko onderstel en tentdoek van Ten Cate.

Na de afbouw van de hele iCamp wordt ieder exemplaar door UdoCamp getest en gecontroleerd voordat die aan de klant wordt afgeleverd. Daarom geeft UdoCamp u met een gerust hart drie jaar garantie op de iCamp.

Website UdoCamp

1/5 (1)

Wij waarderen je mening!

Laatste update:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Laat je reactie achter!
Geef hier je naam op

Bevestiging *