Huur een elektrische camper voor een duurzame roadtrip vakantie!

100% elektrisch rijden? Let’s LEAVV. – Is zowel duurzaamheid als vrijheid voor jou belangrijk? Dan zijn de diensten van LEAVV het beste idee voor jouw vakantie! Maak de roadtrip van je dromen met een van hun elektrische camperbusjes. Ze zijn van alle gemakken voorzien! Van een rondreis door heel Europa tot een kampeervakantie in eigen land, hun LEAVV busjes zorgen voor een onvergetelijke ervaring!

Hun campers bieden 4 zitplaatsen tijdens het rijden, maar ook 4 slaapplekken. Je kunt dus met z’n tweeën of met een groepje vrienden op vakantie!

Impact

Wist je dat een normale camperbus ongeveer 7,5 duizend kilo CO2 uitstoot bij 15.000 km per jaar? Verklein je voetafdruk op de wereld en kies voor hun elektrische variant! De Peugeot E-Expert stoot maar ca. 120 kilo CO2 uit per jaar! De moeite waard, toch?

Leestip:  Tips voor kamperen in de winter
100% elektrisch rijden en de campers zijn o.a. voorzien van:
  • Een keukentje inclusief wasbak, kookplaat en koelkast
  • Een brede RDW gekeurde slaapbank voor 2 personen
  • Een slaaphefdek voor 2 personen
  • Een luifel aan de zijkant van de bus
  • Voorstoelen op draaiplateau’s om een 4-persoons zitje te kunnen maken
  • Huisraad, zoals kopjes, borden, bestek etc.
  • Zonnepaneel voor extra stroom

Net zoals bij een diesel of benzine camper zul je zelf in de gaten moeten houden hoever je nog kunt rijden. Deze elektrische minicampers hebben een zeer ruime actieradius van ca. 300 km. Tegenwoordig kun je bij bijna elk tankstation langs de snelweg in een kleine 30 minuten de accu weer helemaal vol laden. Ook hun bussen zijn voorzien van deze quick charge optie.

Website LEAVV: leavv.com

Nog geen waarderingen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in