Hondsdolle vakantie begint hier

0

dehondmagmee.nl – de beste plek voor een hondsdolle vakantie. dehondmagmee.nl is een reisplatform voor hondenliefhebbers, die hun hond of honden graag meenemen op vakantie of een dagje uit. Op de website vindt je alles op 1 plek alle informatie die je nodig hebt als je met je hond op stap gaat.

Zoek bijvoorbeeld een passende accommodatie, kijk hoe je veilig reist, neem voorzorgsmaatregelen voor een goede gezondheid en kijk naar de tips bij warm weer.

Hondsdolle vakantie maar wat neem je mee voor onderweg?

Het eigen kussen, mand, bench, of deken. Dat ruikt vertrouwd Voer/drinkbak voor onderweg. Water in flessen, voor het geval dat je in de file komt of ergens stopt waar geen water is. De maaltijden en eventueel snoepjes voor de reisdag(en) of voor de hele vakantie, want jouw merk is misschien in het buitenland niet te koop. Eventueel druppels tegen reisziekte of kalmeringsmiddel, mocht jouw hond(en) hiervoor gevoelig zijn. Een speeltje om tijdens een rustpauze even mee te dollen. Een koelmat of halsband. (houd wel rekening met de tijd dat deze maximaal koelen) en vergeet niet… Kom veilig aan.

Leestip:  Actief kampeerders-echtpaar gezocht!

Onderweg neem je voldoende rustpauzes. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor de hond. Zo voorkom je wagenziekte en oververhitting.

Dogfriendly Movement

Een nieuwe manier van benadering: verboden wordt welkom

Waarom hebben we regels verzonnen die ons altijd alleen maar vertellen wat verboden is of niet toegestaan? Omdat met het vingertje wijzen makkelijker is dan op gewenst gedrag op een positieve manier te stimuleren. De Dogfriendly Movement richt zich op omdenken en zet zich daarom in om openbaar zichtbaar te maken waar honden wél zijn toegestaan, in plaats van het nu gebruikelijke ‘verboden voor honden’.

Hierbij richt de Dogfriendly Movement zich op hotels, restaurants, winkels, musea, vakantieaccommodaties, attractieparken en alle overige gelegenheden waar je met je hond naar toe zou kunnen gaan.

Dogfriendly Movement

Hoe maken we een statement?

Door letterlijk aan de wereld te laten zien dat het ook anders kan door onze herkenbare stickers op ramen en deuren te plakken en ook online te gebruiken op websites en sociale media. Dus zijn bij jou honden toegestaan? Sluit je dan aan.

Leestip:  Weg van huis, op zoek naar rust of avontuur
Meld je aan en doe mee

Er zijn verschillende opties:

Als je meedoet, krijg je niet alleen de sticker per post toegestuurd, maar ook wordt je vermeld op dehondmagmee.nl/takeyourdogwithyou.com/derhunddarfmit.de.

De stickercampagne start officieel zodra we minimaal 200 inschrijvingen hebben. Meld je  vast aan, we houden je op de hoogte van de ontwikkelingen.

Alles weten over reizen met je hond of aanmelden voor Dogfriendly Movement? dehondmagmee.nl

5/5 (2)

Wat is je waardering?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang artikelen zoals deze in je mailbox.
Je gegevens worden niet met anderen gedeeld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bevestiging *