Het doek gaat open voor Caravan Salon 2019

Verheug jij je op de grootste show voor caravaning & camping! CARAVAN SALON 2019 presenteert jein 13 hallen en op 214.000 m² een internationaal uniek aanbod aan
vrijetijdsvoertuigen, de nieuwste techniek en praktische accessoires.

Hier worden wereldpremières onthuld en de trend gezet. Zo presenteert bijvoorbeeld de splinternieuwe themawereld Caravaning Sports voor het eerst de perfecte relatie tussen
mobiel reizen en sportieve activiteiten. Een aantrekkelijk kaderprogramma maakt daarbij van jouw bezoek een belevenis voor het hele gezin!

Hier klopt het hart van het reizen met een caravan:

Breng dit jaar een bezoek aan het grootste internationale evenement voor caravans en camping! Het aanbod vrijetijdsvoertuigen, handige toebehoren en innovatieve techniek is uniek. Hier ontstaan trends en worden wereldpremières onthuld.
Eveneens uniek is het CARAVAN CENTER, de grootste staanplaats van Europa vlakbij de beurs. Ontdek de favoriete StarterWelt, een speciale show met alle informatie voor beginnende kampeerders. Het uitgebreide randprogramma maakt van uw bezoek een belevenis voor het hele gezin!

Afgelopen jaar is er met het oog op de grote vraag vanuit het accessoire- en toebehorensegment een tweede platform in hal 5 gecreëerd. Door de verhuizing van dit gedeelte naar hal 14, waar ook de exposanten met voortenten en vouwcaravans te vinden zullen zijn, sluit het fysiek beter aan op hal 13 waar de techniek te vinden is. Deze verdichting betekent voor de bezoekers kortere wegen.

Leestip:  Kom naar het Eventje! Helaas afgelast
Wanneer: Vrijdag 30 augustus tot en met zondag 8 september 2019
Locatie: Düsseldorf Exhibition Center
Adres: Messeplatz in Düsseldorf
Openingstijden :Dagelijks van 10.00 tot 18.00. Let op, de eerste dag is alleen voor vakbezoekers.
Entreeprijs: Volwassenen: € 15,-.
Kinderen 6 tot 12 jaar: € 6,-.
Studenten en senioren (65+): € 11,-

Website van Caravan Salon

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in