Gratis kaarten Kampeer & Caravan jaarbeurs

Schrijf je in op de nieuwsbrief van Kampeermagazine.nl en maak kans op 2 gratis kaarten voor de Kampeer & Caravan jaarbeurs (11 t/m 15 oktober 2017). Wij verloten in totaal 10 vrijkaarten onder alle ingeschreven leden.

#LET OP deze actie is verlopen…

Elke week selecteren wij een e-mailadres die 2 kaarten voor de Kampeer & Caravan jaarbeurs ontvangt.
Ben je al lid van de nieuwsbrief? Dan maak je al direct kans op de gratis kaarten.

Kampeer & Caravan Jaarbeurs

De nieuwste caravans bekijken, een nieuwe tent uitzoeken, wegdromen in de cabine van een prachtige camper, de laatste trends op kampeergebied ontdekken of gewoon een dagje lekker genieten van de nieuwste snufjes op kampeergebied. Dat vindt de bezoeker allemaal op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs.

Kampeerliefhebbers kunnen van alles bekijken en testen op het event. Zo kunnen er proefritten gemaakt worden rond het Jaarbeurscomplex in een camper of caravan en de nieuwste elektrische (vouw)fietsen en scooters worden getest op het Fietsparcours. In het KampeerTheater worden diverse workshops en clinics gegeven en bezoekers kijken ook mee met het uitvouwen van vouwwagens.

Leestip:  Verkiezing Duurzame KampeerAwards 2023 van start

Langs de Innovatieroute zijn de nieuwste gadgets en de winnaar van de Start Up Contest te vinden. Bovendien kan dit jaar iedereen op de ‘Kampeer & Caravan Jaarbeurs’ camping blijven overnachten direct naast het beurscomplex.

Website: Kampeer & Caravan jaarbeurs

 4.5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in