Glamping en famping op Theater aan Twater

Win een glamping-overnachting.

Theater aan Twater, een internationaal straattheater en circusfestival op De Schorre in het Belgische Boom (de heilige grond van Tomorrowland) volgt de hype van het moment wat kamperen betreft: famping.

Famping is kamperen met de hele familie op een festival, maar wel in glamping stijl. Een trend die ook in de lage landen steeds populairder wordt.

Wie overnacht in Cirq City en in één van de maximum 40 volledig ingerichte glamping bell-tents krijgt niet alleen toegang tot het tweedaags festival maar er is op de camping zelf ook circusinitiatie, een trollenwandeling, yoga, een kinderboerderij en noem maar op. En dat alles in circusthema, inclusief een vurig landschap ’s avonds en lullaby’s bij het kampvuur.

Cirq City

Foto: Fotografie LEXOOO

Opvallend is trouwens dat het de enige keer per jaar is dat je in het prachtige domein zelf kan overnachten. Dat kan zelfs tijdens Tomorrowland niet.

“Op een festival kamperen in een plooitentje is leuk wanneer je 18 of 22 bent, maar voor gezinnen mag het toch iets meer zijn”, klinkt het bij de organisatie. “Vorig jaar experimenteerden we al met het idee met 30 tenten, dat was een succes. Met meer tenten en op een nieuwe locatie in De Schorre zetten we dit concept verder.”

Je kan dit jaar kiezen voor een glamping tent op vrijdag 19 mei of zaterdag 20 mei of beide dagen. Aangezien het Hemelvaartsweekend is, is dit een uitstekende weekendtip. De tenten zijn standaard uitgerust voor twee volwassenen en twee kinderen, maar slaapplaats voor een derde tent is te organiseren.

Wie via Kampeermagazine.nl boekt krijgt meteen 15 % cash terugbetaling. Hiervoor moet je wel even een mail sturen naar kaaimannen@telenet.be met de code KMAG2023.

En er is meer

“Kampeermagazine.nl mag één tent wegschenken. Wie dit bericht deelt en Kampeermagazine.nl én Theater aan Twater tagt, maakt kans op een overnachting voor 4 personen op vrijdag 20 mei. De winnaar wordt bekend gemaakt op 1 maart.”

Theater aan Twater

Website Theater aan Twater: www.theateraantwater.be

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in