Gepimptecaravan en het eindresultaat

Gepimptecaravan.nl – Met deze website ben ik begonnen in 2017 omdat ik zelf een oude caravan heb aangeschaft en daar echt van alles aan moest gebeuren. Allemaal dingen waar je pas later achter komt, in mijn geval omdat onze caravan stampvol zat en we pas merkten dat die bv vochtschade had en een zweverige vloer toen die casco werd.

Allemaal dingen waar je op dat moment even van moet zuchten, maar aan de andere kant ook juist weer heel erg leuk omdat dit de uitgelezen kans was om alles te doen zoals ik het zelf wilde. Dus alles eruit slopen en opnieuw opbouwen. Dat heb ik bijgehouden in een blog en kun je hier vinden: https://gepimptecaravan.nl/blog-gepimpte-caravan/

Daarnaast kun je op onze website ook leuke informatie vinden over andere mensen die hun caravan hebben gepimpt en het eindresultaat. Mocht je denken van: Hé leuk! Mail ons dan gerust als je ook op de website wilt staan.

En natuurlijk hebben we ook vele leuke tips en tricks om van te leren, en ook deze zijn meer dan welkom als je ze voor ons hebt.

Kortom: Een leuke frisse website over en voor gepimpte caravans.

Erwin en LindaEn p.s: Het is zo ontzettend leuk om zelf aan je gepimpte caravan te werken en te genieten van je eigen gemaakte eindresultaat 🙂
Dat werkt meer dan verslavend!

Groetjes Erwin en Linda

print
Er zijn nog geen waarderingen opgegeven. Ben jij de eerste?

Wij waarderen je mening!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bevestiging *