Geld verdienen aan je camper

Geld verdienen aan je camper tijdens ADE? Met PaulCamper kan het! Volgende week start het grootste dance event van Amsterdam. Er is een grote vraag naar accommodaties in onze hoofdstad. Voor campereigenaren is dit hét moment om hierop in te spelen. Zij kunnen namelijk hun camper verhuren via het camperdeelplatform PaulCamper. Samen met Camping Zeeburg Amsterdam zorgen zij voor een vlekkeloos verhuur van de campers. De camping biedt namelijk speciaal een aantal plaatsen ter beschikking aan PaulCamper verhuurders om hun camper te stallen.

Geld verdienen aan je camper tijdens ADE? Met PaulCamper kan het! Volgende week start het grootste dance event van Amsterdam.Voor camperbezitters is het een mooi moment om hun camper te verhuren via het platform van PaulCamper. Als de camper van deze mensen het grootste gedeelte van het jaar stil staat, is het dé kans om volgende week een centje bij te verdienen aan de camper. Campereigenaren kunnen zich inschrijven via www.paulcamper.nl/amsterdamdanceevent. Via deze link kunnen huurders ook een camper naar keuze huren voor één of meerdere overnachtingen tijdens het grootste dance event van Amsterdam.

Om de verhuurders een veilig gevoel te geven en te zorgen dat de camperverhuur vlekkeloos verloopt, is op Camping Zeeburg Amsterdam een ‘PaulCamper Camper Nanny’ aanwezig. Deze wordt door PaulCamper ingezet om een oogje in het zeil te houden. Campereigenaren kunnen hun camper dus met een gerust gevoel achterlaten op de camping.

Leestip:  Buscamper Karmann-Mobil Davis 600 met lengtebedden

Campereigenaren kunnen hun camper uiteraard het gehele jaar verhuren via het platform van PaulCamper.

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in