Fiets en Wandelbeurs 2020

Fiets en Wandelbeurs – 28 februari tot en met 1 maart – Jaarbeurs Utrecht

De leukste beurs van Nederland, met ruim 500 exposanten op het gebied van fietsen, wandelen en outdoor. Een ticket geeft ook toegang tot Bike Motion en E-bike Xperience.

Duitsland themaland

Het fietsen en wandelen bij onze oosterburen staat volop in de schijnwerpers tijdens de komende editie. Duitsland is namelijk uitverkoren als themaland van de beurs.

Duitsland is de ideale bestemming voor een actieve vakantie in de natuur. Want wist je dat maar liefst een derde van het landoppervlak beschermd natuurgebied is? 16 nationale parken, 105 natuurparken en 16 UNESCO-biosfeerreservaten liggen klaar om ontdekt te worden. Dat kan perfect op de meer dan 200.000 kilometer aan wandelroutes of op de meer dan 200 lange-afstandsfietsroutes.

Leestip:  Caravana pakt uit met veelzijdig kampeeraanbod
Eindeloos fietsen en wandelen

Volg bijvoorbeeld de ‘jonge Donau’ vanaf de bron in het Zwarte Woud tot aan Passau, of diverse wandelroutes zoals de Donau-Panoramaweg of de Donau-Zollernalb-Weg. Of stap op de pedalen en vergaap je aan het prachtige landschap op de 600 km lange Donauradweg. Onderweg kom je langs historische steden zoals Ulm en Regensburg en tal van bezienswaardigheden, waaronder het Klooster Weltenburg en het imposante monument Walhalla. Bovendien is Duitsland zeer betaalbaar én dichtbij, waardoor je ook nog eens je ecologische voetafdruk beperkt. Duitsland is dan ook al meer dan 10 jaar de nummer één vakantiebestemming voor Nederlanders.

Kijk op de website van Fiets en Wandelbeurs voor meer informatie.

 3/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in