Festivalcampings Pinkpop 2017

Er zijn drie volledig ingerichte officiële festivalcampings (A, B en C) met voldoende capaciteit om aan alle weekendtickethouders een plek te bieden. Kamperen op een van de festival campings is alleen mogelijk voor bezoekers met een weekendticket. Bezoekers met een dagticket kunnen geen gebruik maken van de festivalcamping (ook een combinatie van 2 of 3 dagtickets geeft geen toegang!). Voor weekendtickets zie ticketverkoop.

Openingstijden campings

De festivalcampings zijn geopend van zaterdag 3 juni om 08.00 uur t/m dinsdag 6 juni om 12.00 uur. Alle campings gaan tegelijk open op zaterdagochtend! Eventuele eerdere openstelling van campings (bijvoorbeeld in verband met drukte) verloopt in overleg met de politie. Voor elke camping geldt vol = vol. Het is niet mogelijk een plek vooraf te reserveren.

camping-a

camping-a

camping-b

camping-b

camping-c

camping-c

Illegaal kamperen is streng verboden. Kom niet op vrijdag al naar Landgraaf! Dit geeft overlast bij de lokale bewoners en er zijn geen faciliteiten beschikbaar tot zaterdagochtend.

Faciliteiten

Op alle campings zijn douches, toiletten en andere faciliteiten aanwezig die je nodig hebt voor een relaxt verblijf op de Pinkpop campings. Zoals een divers catering aanbod, kampeerwinkel en een supermarkt.

Pinkpop Festivalcampings pakket

Wil je graag kamperen op Pinkpop, maar sjouw je liever geen kampeerspullen mee op de heenweg? Dan is het Pinkpop Camping pakket een uitgelezen kans om toch te genieten van een weekend kamperen op Pinkpop.

Begin je weekend relaxt met je eigen Pinkpop tent, inclusief slaapmateriaal. Je haalt je roze easy pop-up tent bij aankomst af op jouw festivalcamping naar keuze (A, B of C) en je bent klaar voor een heerlijk Pinkpop-weekend. Nou ja… Wel nog even opzetten natuurlijk! Na het festival neem je je Pinkpop Camping pakket mee naar huis en heb je naast een goede tent ook een leuk aandenken aan het festival.

Een Pinkpop Camping pakket voor twee personen kost € 145,- en bevat:

  • Eén tweepersoons Pinkpop easy pop-up tent
  • 1 tweepersoons luchtbed
  • 2 slaapzakken

Slaap jij dit jaar het liefst in een Pinkpop tent? Reserveer dan nu je Pinkpop Camping pakket hier!

Er is maar een beperkte oplage beschikbaar, dus wees er snel bij!

Website Pinkpop 2017

De KarTent is de revolutie op de festivalcamping

print
Er zijn nog geen waarderingen opgegeven. Ben jij de eerste?

Wij waarderen je mening!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bevestiging *